Sadece 3 puan

YAĞMUR yağıyor, yayın kesiliyor. Elektrik kesiliyor, maç oynanmıyor. Futbol oynanmıyor, maç kazanılıyor. Dünkü maçı Fenerbahçe rahat kazandı. Nasıl kazandı? Rakip 10 kişi kalınca. Bunda suç F.Bahçe’nin mi? Hayır... Sen amatör futbolcu gibi 2 tane alakasız sarı kart görürsen ve atılırsan, mecazi anlamda takımını satmış olursun halk diliyle.

Haberin Devamı

F.Bahçe nasıl futbol oynadı? İyi değildi... Mersin İdmanyurdu nasıl oynadı? O da iyi değildi... Peki hakem nasıldı? Çok kötü... Çünkü hakemin beynine virüs girmiş. O virüsten kurtulamazsan, bu işi çabuk bırakırsın, bitirirsin. Ne demek istediğimi maçı evde tek başına banttan bir daha izlerse eğer anlar.
Maalesef Türkiye’de futbol bu. İte kaka, doldur boşalt gidiyor. Hepimiz için kötü ama ne yapalım. Keyif almak istiyorsun, keçiboynuzu gibi. Çiğniyorsun, çiğniyorsun; bir damla tat vermiyor.
Şimdi ters çevirelim. Güzel şeyler var mıydı ona bakalım. Ne vardı? Ağır sahaya rağmen İbrahim Kaş hariç iyi niyetli futbolcular. Hiç olmazsa, bu zeminde rakibe zarar vermek istemediler. Kasıtlı hareketler yapmadılar.
Olay artık netleşiyor. Play-off’a kalacaklar, sonra ikinci dörde kalacaklar. Yani çatır çatır mücadeleyi beklemek için nisan aynı gözleyeceğiz.
Evlere şenlik kaleci
Özer’in attığı gol tesadüf değil. Uzaktan kaleciyi gözledi. Zaten onun eski takım arkadaşı... Gerekeni yaptı, o da gitti gol oldu. Mersin İdmanyurdu’nun yedek kalecisinin yaptıkları malum. Evlere şenlik. Maçın kırılma noktası, hakemin göstere göstere Mersin İY lehine vermediği penaltı. İkinci pozisyonda Mersinli futbolcu eliyle oynuyor, madem o kadar ince eleyip, sık dokuyorsun, bu pozisyonda Mersinli oyuncu, topa eliyle dokunmadan evvel rakibi onu omzundan basarak indiriyor. Hadi faul çalsana... Çalamazsın. Çünkü bazı hakemlerimizin gözleri bazen kartal gözlü oluyor, pozisyona göre de bazen kör oluyor. Âma...
F.Bahçe, 3 puan kazandı. Sadece o kadar. Dün gece futbol için eksi şeyler vardı. Artıları zorlandık ama bulamadık.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, 3 puan kazandı. Sadece o kadar. Dün gece futbol için eksi şeyler vardı.

Yazarın Tüm Yazıları