9 kişiye gücü yetmedi

İLK yarı kötü bir maç. Hele bizim gibi yorum yapanlar için çok zorlanılacak bir durum.

Haberin Devamı

Neyi yazacaksın? İki takım futbolcuları da oldukları yerdeler. Fazla koşmadan oynuyorlar. İkinci yarı, Gaziantep daha istekli. Topa daha fazla sahip oluyor. Peki, Gaziantepli futbolcular, istekli oldukları için mi top onlara gidiyor? Hayır... Beşiktaşlı oyunculardan hiçbir tepki yok. Defanstan dönen tüm toplar Gazianteplilere gidiyor.

Ve iki kırmızı kart geliyor. Bir Avrupa takımına karşı iki eksik kal, seni ne yapar? Paramparça... Ama bu 9 kişilik Beşiktaş’a da Gaziantep’in gücü yetmiyor. Tek şey var onlarda. Teknik adam değişikliğinden dolayı az daha gayretliler. 2 maç sonra teknik adama alışırlarsa, ne olurlar onu bilemeyiz.

Beşiktaş hala takım olamadı, onu görüyoruz. Ve bunun hiçbir bahanesi olamaz. 1-2 futbolcu eksik diye bir takım bu hale düşemez. Ki Quaresma geldiğinden beri, iyi oynadığı maç adedi sayıyla. Beşiktaş’ta atılan iki oyuncudan ilki kesin kırmızı. Fakat ikincinin aması var... Çünkü pozisyonun bir öncesi ofsayt. Bunda hakemin suçu yok. Hata yardımcıda... Özkahya, genelde başarılı maç yönetti. Geçtiğimiz yıllara göre sahada kendine daha bir güvenmiş durumda. Daha rahat.

Haberin Devamı

Play-off bahane

Sahanın en iyi oyuncusu kim derseniz, tabii ki Rüştü. Zaten bu yorumu yaptığınızda, Beşiktaş’ın topyekün ne kadar kötü olduğunun doğruluğu çıkıyor. Ama Antep bu Beşiktaş’ı yenemiyorsa, sakın, “İyiyim”, “Puan aldım”, “Fena oynamadım” gibi cümlelerin arkasına saklanmasın. Herhalde bu sene kötü maç seyretmek kaderimiz. Yukarıya göz dikenler, Play-off’u bahane ediyorlar. Orta sınıf grubu zaten belli değil... Bir de düşme kalkarsa, Spor Toto Ligi’ni yeme de yanında yat...

Antep bu Beşiktaş’ı yenemiyorsa, sakın, “İyiyim”, “Puan aldım”, “Fena oynamadım” gibi cümlelerin arkasına saklanmasın.

Yazarın Tüm Yazıları