Murat Özaydınlı ve Nevzat Åžakar serbest bırakıldı

Güncelleme Tarihi:

Murat Özaydınlı ve Nevzat Şakar serbest bırakıldı
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 29, 2011 09:07

"Futbolda şike soruşturması" operasyonunda 3'üncü dalga başladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe AsbaÅŸkanı Osman Murat Özaydınlı, sarı-lacivertli kulübün idari menajeri Hasan Çetinkaya, Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesporlu oyuncu Can Arat, eski hakem ve GençlerbirliÄŸi eski genel müdürü Zafer Önder Ä°pek, Sivassporlu kaleci Korcan Çelikay'ın aÄŸabeyi Ä°lhan Çelikay ve Trabzonspor AsbaÅŸkanı Nevzat Åžakar ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındılar.Â

İfadelerin alınmasından sonra Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı ve Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Emniyet tarafından serbest bırakıldı.

MURAT ÖZAYDINLI SERBEST BIRAKILDI / WEB TV

ÖZAYDINLI SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Fenerbahçe Yöneticisi Murat Özaydınlı Şike Soruşturması kapsamında emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Eminiyetten ayrıldıktan sonra Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen Özaydınlı kısa süre sonra otomobiline binerek hastaneden ayrıldı. Özaydınlı gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Haberin Devamı

İLHAN ÇELİKAY DA GÖZALTINDA

KALECÄ° KORCAN'IN AÄžABEYÄ° Ä°LHAN ÇELÄ°KAY EMNÄ°YETTE / WEB TVÂ

Futbolda Şike Soruşturması kapsamında tutuklanan Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay’ın ağabeyi İlhan Çelikay, aynı soruşturmayla ilgili olarak ifade vermek için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne geldi.

Türkiye Bank Asya 1. Lig’de oynayan futbolcu İlhan Çelikay, saat 12.00’de avukatıyla beraber Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne geldi. Şikeden tutuklu Korcan Çelikay’ın ağabeyi olan İlhan Çelikay, 3’üncü katta bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne çıktı. Çelikay, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Çelikay şike soruşturması kapsamında ifadesi alındıktan sonra gözaltına alındı.

SENECKY VE UĞUR UÇAR İFADE VERDİ  

Futbolda şike soruşturması kapsamında Ankaragücü kalecisi Stefan Senecky ve Uğur Uçar'ın ifade verdiği öğrenildi. Başkent temsilcisinin Slovak kalecisi Senecky ve geçen sezon Galatasaray'dan transfer edilen Uğur Uçar, ifadelerine başvurulmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne çağrıldı. Bunun üzerine iki futbolcu da dün akşam saatlerinde uçakla İstanbul'a geldi. Uğur Uçar, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadesinin ardından sabah uçakla tekrar Ankara'ya dönerek, takımının idmanına katılırken, kaleci Senecky'nin de ülkesi Slovakya'ya geri döndü.

Haberin Devamı

NEVZAT ŞAKAR İFADE VERDİ 

TS ASBAŞKANI ŞAKAR ADLİYEDE / WEB TV 

Trabzonspor AsbaÅŸkanı Nevzat Åžakar Ä°stanbul Adliyesi'ne gelerek futbolda ÅŸike soruÅŸturması kapsamında ifade verdi. Åžakar ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.Â

Bilindiği gibi Nevzat Şakar, soruşturma kapsamında Atatürk Havalimanı'nda 11 Temmuz'da gözaltına alınmış, 12 Temmuz'da rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırılmıştı. Şakar, gözaltı süresinin dolmasının ardından 15 Temmuz'da hastaneden taburcu edilmişti.

NEVZAT ÅžAKAR SERBEST BIRAKILDI / WEB TV

ÖZAYDINLI EMNÄ°YETE BÖYLE GELDÄ° / WEB TV Â

GÖZALTINA ALINANLAR SAÄžLIK KONTROLÃœNDEN GEÇİRÄ°LDÄ° / WEB TVÂ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!