"Aziz Yıldırım'dan şikayetçi oldum"

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırımdan şikayetçi oldum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2011 09:42

Şike soruşturması kapsamında spor yorumcusu Erman Toroğlu, ifade vermek için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne geldi. Toroğlu adliyedeki ifade işlemi tamamlandıktan sonra yaptığı açıklamada "Aziz Yıldırım'dan şikayetçi oldum" dedi.

Haberin Devamı

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, saat 09.30’da Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına geldi. Toroğlu, basın mensuplarına "Müşteki olarak ifade vermeye geldim" açıklamasını yaptı. Toroğlu daha sonra 3’üncü katta bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne girdi. Aziz Yıldırım’ın Toroğlu’yu işten kovdurduğu iddiaları kamuoyuna yansımıştı.

"AZİZ YILDIRIM'DAN ŞİKAYETÇİ OLDUM"

İfadesine başvurulan spor yorumcusu Erman Toroğlu, adliyeden ayrılırken "Aziz Yıldırım'dan şikayetçi oldum" açıklamasında bulundu.

Erman Toroğlu ayrıca liglerin 9 Eylül tarihinde başlaması kararını, “Radikal kararlar alındıktan sonra başlasın” şeklinde yorumladı ve “İnşallah yanılmam” dedi.

Toroğlu son olarak da “3. dalgadan bahsediyorlar. İnşallah olur” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

İŞTE ERMAN TOROĞLU'NUN AÇIKLAMALARI / WEB TV

"BU OPERASYON SON 50 YILDIR TÜRK FUTBOLUNA YAPILAN EN BÜYÜK İYİLİK"

Erman Toroğlu, adliye çıkışında CNN Türk'e verdiği röportajda şunları söyledi: "Son gazetelerde çıkan haberlerle ilgili sorular sordular. Bülent Uygun'a söylediklerim soruldu. Hürriyet konusunda bana sorulanlara cevap verdim. Ben Aziz Yıldırım'dan şikayetçi oldum. Maddi ve manevi şikayetçi oldum. Bu operasyon son 50 yıldır Türk futboluna yapılan en büyük iyilik. Daha çok enteresan şeylerle karşılaşacağız. Umarım sağlıklı kararlar alınır. Türk futbolu 40 yıldır hastaydı. 4 sene önce Meclis Araştırma Komisyonu'na çağırdılar. O zaman anlattıklarım hikaye oldu. İnşallah bunlar hikaye olmaz. Futbolda çok şey gördük pek bir şey yapılmadı. İnşallah bu kez yapılır. Polisin elinde gerekli belgeler var. Ben Bülent Uygun için "formsuz" demiştim. Sonra Bülent uygun bizim programa katılmıştı. Reha Muhtar, bana ve Ahmet Çakar’a söz hakkı vermemişti programda. "Bülent Uygun bizim programa katıldığında neredeydi? Yanında kimler vardı?" 20 sene futbol oynayıp 10 sene hakemlik yapınca kimin ne yaptığını görebiliyorum."

Haberin Devamı

TOROĞLU EMNİYET'TE - Foto Galeri

ERMAN TOROĞLU EMNİYET'E BÖYLE GELDİ / WEB TV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!