Birincilik için gidiyorum

Güncelleme Tarihi:

Birincilik için gidiyorum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2011 14:29

Miss Turkey 2011’e başvurduğunda fazla kiloları nedeniyle çok fazla şans tanınmayan Melisa Aslı Pamuk, hırs yapıp iki ayda zayıflayınca hayalleri gerçek oldu. Türkiye’nin yeni kraliçesi olmak da 20 yaşındaki Pamuk’un özgüven patlaması yaşamasına yetti. ılk yarışmada birinci olmayı değil sadece derece almayı umut ettiğini söyleyen Melisa Aslı Pamuk, şimdi “Eylül ayında Brezilya’da yapılacak Miss Universe’e birinci olmak için gidiyorum” diyor.

Haberin Devamı

Miss Turkey 2011’de birincilik tacı senin oldu. şimdi neler yapıyorsun, Miss Universe’ün hazırlıkları başladı mı?
şu sıralar neler yapıyorsun?
- Bu sıralar daha çok havanın tadını çıkarıyor, geziyorum. Tabii ki Miss Universe için hazırlıklara da başladım bu arada.

Özel bir programın var mı peki, büyük güne nasıl hazırlanıyorsun?
- Miss Universe için özel bir hazırlık yapmam gerekiyor tabii... Spor ve diyete devam ediyorum çünkü biraz daha kilo vermem gerekiyor. Kaslarımı da biraz geliştirmeliyim. Ayrıca Brezilya hakkında kitaplar okuyor, internetten ülkenin özelliklerini araştırıyorum. O ülkeye ilk kez gideceğim. Zaten görmeyi çok istediğim bir yer, o açıdan da şanslıyım. Yarışma bir vesile oluyor...

RAKİPLERİMİN ÇOĞU ESTETİKLİ

Diğer ülkelerin güzellerini gördün mü? ınternetten inceledin mi rakiplerini?
- Evet, Miss Turkey seçildikten hemen iki gün sonra Miss Universe’teki kızları inceledim. Gerçekten çok güzel kızlar var, ama çoğu estetikli! Ben doğalım, inşallah bu sayede daha çok göze çarpacağım.

Rakip güzeller arasında hiç mi gözüne çarpan yok, en çok hangilerini beğendin?
- Rusya ve Venezuela finalistlerini... Rus güzeli, gayet uzun boylu ve beyaz tenli; değişik bir tip... Venezuela güzeli ise esmer, bronz tenli... ıkisini de beğendim.

Sen Hollanda doğumlusun. O ülkenin güzeline dikkat ettin mi peki?
- Yok, Hollanda güzelini görmedim daha, ama merak ediyorum. Sarışın, mavi gözlü olur tahminim... Hollandalı kızlar da güzeldir.

4 KİLO DAHA VERMEM GEREKİYOR

Miss Universe’ten derece bekliyor musun, bu konuda kendine güveniyor musun?
- Hiç bilmiyorum, tahmin de edemiyorum. Önce bir tam manasıyla hazırlanayım da... Gitmeme yakın bir röportaj verir, kaçıncı olacağımı söylerim! Ama yarışmaya 1’inci olmak için gidiyorum, hayırlısı diyorum.

Diyet ve spora devam ettiğini söyledin az önce... Kaç kilo daha vermek istiyorsun?
- Bir 4 kilo daha... Bu Miss Universe için daha iyi olur.

Oradaki yarışmacılara hediye götürecek misin? Nazar boncuğu ya da lokum mesela?
- Nazar boncuğu götürebilirim tabii, ama lokum olmaz. Kilo yapar diye yemezler.

Haberin Devamı

JEST İÇİN DİLLERİNİ ÖĞRENECEĞİM

Dillerini öğrenip birkaç kelimeyle de olsa onlara jest yapacak mısın?
- Ona çalışıyorum zaten. Birkaç kelime öğrenip daha sempatik yaklaşabilirim yarışmacılara, yöneticilere ve Brezilya halkına... Bizim nasıl hoşumuza gidiyorsa yabancı biri Türkçe olarak “merhaba” veya “teşekkür ederim” dediğinde, onların da hoşuna gider diye düşünüyorum.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!