GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.685.187 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

1 yıl önce kaybolan Korhan Berzegin köyünde flaş gelişme Köyünün yakınında insana ait parçalar bulundu

1 yıl önce kaybolan Korhan Berzeg'in köyünde flaş gelişme! Köyünün yakınında insana ait parçalar bulundu

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in yaşadığı köyün yakınlarında insana ait olduğu iddia edilen iskelet parçaları bulundu. Cumhuriyet Savcılığı ve jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

23.04.2024Gündem

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel ile görüşüyor

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de görüşüyor.

23.04.2024Gündem
Süper Ligde 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı İşte Fenerbahçe aleyhine verilen penaltının VAR konuşmaları

Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte Fenerbahçe aleyhine verilen penaltının VAR konuşmaları

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının VAR kayıtlarını yayınladı. Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta sarı lacivertli takımın aleyhine verilen tartışma yaratırken hakem Cihan Aydın ile VAR hakemi Benjamin Brand arasındaki konuşma da yayınlandı.

23.04.2024Futbol
23 Nisan çocukları Külliyede... Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklarla bir araya geldi: Sizler bizim yarınlarımızın umudusunuz

23 Nisan çocukları Külliye'de... Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklarla bir araya geldi: Sizler bizim yarınlarımızın umudusunuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Külliye'de çocuklarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizler bizim geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudusunuz. Her biriniz büyük ve güçlü Türkiye'nin mimarları olacaksınız" dedi.

23.04.2024Gündem
Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı yok mu 23 Nisan Salı  Ben Bu Cihana Sığmazam (BBCS) yeni bölüm ne zaman, bugün neden yok İşte ATV yayın akışı bilgisi

Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı yok mu 23 Nisan Salı? Ben Bu Cihana Sığmazam (BBCS) yeni bölüm ne zaman, bugün neden yok? İşte ATV yayın akışı bilgisi!

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm tarihi, 23 Nisan ATV yayın akışıyla merak konusu oldu. Ben Bu Cihana Sığmazam (BBCS), bu akşam (23 Nisan Salı) yok mu, neden yayınlanmıyor izleyiciler tarafından gündeme geldi. Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm (65. bölüm) ne zaman sorusu dizinin takipçileri tarafından araştırılıyor. ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan dizi yeni bölümleriyle her Salı akşamı ekranlara geliyor. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik, İsmail Demirci ve Ozan Akbaba’nın olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam 65. bölümün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu? 23 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam neden yok, 65. bölüm ne zaman? İşte 23 Nisan 2024 Salı Atv yayın akışı!

23.04.2024Televizyon
Merkez Bankası faiz kararı toplantısı 2024 | Nisan ayı Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, faizler ne olur Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yılın dördüncü faiz kararı belli oluyor

Merkez Bankası faiz kararı toplantısı 2024 | Nisan ayı Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, faizler ne olur? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yılın dördüncü faiz kararı belli oluyor!

Merkez Bankası faiz kararı ekonominin bu hafta yakından takip edeceği gelişmeler arasında. TCMB faiz beklentileri değişim olmayacağı yönünde ilerlerken, gözler yılın dördüncü Para Politikası Kurulu Toplantısı'ndan çıkacak karara çevrildi. Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan başkanlığında yapılacak olan toplantı sonrası Merkez Bankası nisan ayı faiz kararı kamuoyu ile paylaşılacak. Enflasyon rakamlarına göre belirlenecek olan MB faiz kararı, iç piyasaları etkileyecek. Bankanın yayınlanacağı Para Politikası Kurulu Toplantı Özeti de önümüzdeki ayki faiz kararında önemli mesajlar verecek. Gözler şimdi yılın dördüncü Merkez Bankası PPK Toplantı tarihinde. Peki, Nisan ayı Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, faizler ne olur? İşte, Merkez Bankası faiz toplantısı tarihi ve konu hakkında ayrıntılar.

23.04.2024Bilgi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikayadan 1 Mayıs açıklaması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yerlikaya açıklamasında, "Taksim'deki 1 Mayıs kutlaması bir yasaklama değil, kısıtlama 7 yıldır uygulanıyor. AYM kararı belli. 100 kişiyle toplanıp çelenk bırakılabilir." ifadelerini kullandı.

23.04.2024Gündem
Son dakika: Bakan Tekinden öğretmen atamalarına ilişkin açıklama

Son dakika: Bakan Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama

Son dakika haberine göre; Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir” açıklamasını yaptı.

23.04.2024Gündem
LGS ne zaman 2024 LGS sınav yerleri açıklandı mı, sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak MEB LGS sınav tarihi ve başvuru kılavuzu 2024

LGS ne zaman 2024? LGS sınav yerleri açıklandı mı, sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak? MEB LGS sınav tarihi ve başvuru kılavuzu 2024!

LGS sınav yerlerinin açıklanacağı tarih MEB kılavuzu ile belli oldu. Öğrencilerin heyecanla beklediği LGS sınav yerleri 2024 mayıs ayında ilan edilecek. Resmî ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 8'inci sınıflarında öğrenim gören öğrencilerin fen liseleri, sosyal bilimler liseleri, proje okulları, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin Anadolu teknik programlarına öğrenci seçmek için yapılacak olan LGS başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında tamamlandı. Kılavuza göre fotoğraflı LGS sınav giriş belgesi e-Okul ekranından yayınlanacak. Öğrenciler sınava gelirken fotoğraflı onaylı giriş belgeleri ile geçerli kimlik belgelerini yanlarında bulunduracaklar. Peki, 2024 LGS ne zaman? LGS sınav giriş belgesi yayınlandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte, LGS sınav tarihi ve sınav yerlerinin ilan edileceği tarihle ilgili ayrıntılı bilgiler.

23.04.2024Bilgi
Özgür Özel, eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezeri ziyaret etti

Özgür Özel, eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 10'uncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i evinde ziyaret etti.

23.04.2024Dünya
RTÜK Başkanı Şahin, 23 Nisan’ı Hataylı depremzede çocuklarla kutladı: Çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir

RTÜK Başkanı Şahin, 23 Nisan’ı Hataylı depremzede çocuklarla kutladı: Çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir araya geldiği depremzede çocuklara hediye verip, sohbet etti. Şahin, “RTÜK olarak, çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir. Sizlerin neşesi ve mutluluğu, umut dolu olması toplumun geleceği için büyük önem taşır” diye konuştu.

23.04.2024Gündem
Real Madridde B planı devreye giriyor Artık sahne Arda Gülerin | Barcelonadan Xavinin büyük pişmanlığı

Real Madrid'de B planı devreye giriyor! Artık sahne Arda Güler'in | Barcelona'dan Xavi'nin büyük pişmanlığı

La Liga devi Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler'in ayrılabileceği yönünde iddialar ortaya atılırken İspanyol basınından sevindiren bir haber geldi. El Clasico'da Barcelona'yı devirerek şampiyonluk yarışında puan farkını 11'e çıkaran ve Devler Ligi'nde yarı finale adını yazdıran Real Madrid'de Carlo Ancelotti'nin milli yıldızın yüzünü güldürecek bir karar aldığı kaydedildi.

23.04.2024Futbol
Kassam Tugayları Sözcüsü Ubeyde: Düşman, Gazzenin kumlarına saplanmış durumda

Kassam Tugayları Sözcüsü Ubeyde: Düşman, Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, “Düşman bir bataklığın içinde, Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda. Utanç ve yenilgiden başka bir şey elde edemeyecek” dedi.

23.04.2024Dünya
Azerbaycan-Ermenistan sınırına ilk sınır taşı yerleştirildi

Azerbaycan-Ermenistan sınırına ilk sınır taşı yerleştirildi

Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki sınır belirleme çalışmaları kapsamında ilk sınır taşı yerleştirildi.

23.04.2024Dünya
Ortak sınav örnek sorular ve konu dağılımı yayınlandı mı 2024 MEB 2. dönem 2. yazılılar ne zaman yapılacak, hangi tarihte 2. yazılı sınav tarihleri belli oldu

Ortak sınav örnek sorular ve konu dağılımı yayınlandı mı 2024? MEB 2. dönem 2. yazılılar ne zaman yapılacak, hangi tarihte? 2. yazılı sınav tarihleri belli oldu!

2. Dönem 2. Yazılıların ne zaman yapılacağı, nisan ayının son günleri ile beraber veli ve öğrencilerin odaklandığı konulardan oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı resmî ve özel örgün eğitim kurumlarında eğitimlerine devam eden 8 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenecek olan ortak sınav tarihleri güncellendi. Açıklamaya göre 8 ve 12. sınıfların söz konusu sınavları, LGS ve YKS sınav takvimleri nedeniyle bir hafta öne çekildi. 2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem 2. yazılı sınavları örnek soru ve konu dağılımları sınavdan önce odsgm.meb.gov.tr üzerinden erişime açılacak. Peki, MEB ortak sınav konu dağılımı ve örnek sınavlar yayınlandı mı? 2. dönem 2. yazılı sınavlar ne zaman yapılacak? İşte, ortak sınav tarihleri ve örnek sorular ile ilgili ayrıntılı bilgiler.

23.04.2024Bilgi
Türk Yıldızlarından nefes kesen gösteri

Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri

Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Antalya'da gösteri uçuşu yaptı.

23.04.2024Gündem
23 NİSAN ŞİİRLERİ VE SÖZLERİ 2024 || 23 Nisan için Kısa-Uzun-İlkokul-Ortaokul-Okul Öncesi 2-3-4-6 kıtalık şiirler Duygulu, Farklı, Değişik En Güzel 23 Nisan şiirlerinden örnekler

23 NİSAN ŞİİRLERİ VE SÖZLERİ 2024 || 23 Nisan için Kısa-Uzun-İlkokul-Ortaokul-Okul Öncesi 2-3-4-6 kıtalık şiirler! Duygulu, Farklı, Değişik En Güzel 23 Nisan şiirlerinden örnekler

23 Nisan Şiirleri ve sözleri bu anlamlı günü vurgulayan alternatifler ile törenlerde seslendiriliyor. 23 Nisan Şiirleri 2 kıtalık, 4 ve 6 kıtalık, kısa ve uzun seçeneklerle, bahar aylarının en değerli gününde etkinliklerin önemli parçası olacak. Anlamlı, farklı, değişik, duygulu 23 Nisan şiirlerini haberimizde derledik... Günün anlam ve önemini hissettirecek olan birbirinden anlamlı 23 Nisan şiirleri kısa ve en anlamlı seçenekleri ile günün en önemli kriteri olacak. İlkokul ve ortaokul öğrencileri başta olmak üzere okul öncesi etkinliklerde de kullanılacak olan 23 Nisan şiirler kısa ve uzun seçenekleri ile ön planda olacak. İşte, okullarda kutlanacak olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilkokul, ortaokul, okul öncesi öğrencilerin en büyük etkinliği olacak olan 2 ve 4 kıtalık 23 Nisan şiirleri derlemesi

23.04.2024Bilgi
YENİ YARGI PAKETİ MADDELERİ ÇIKTI MI | 9.Yargı Paketi ne zaman çıkacak, af var mı İnfaz düzenlemesi ve mahkumlara ceza indirimi gelecek mi TBMM görüşmeleri bekleniyor...

YENİ YARGI PAKETİ MADDELERİ ÇIKTI MI? | 9.Yargı Paketi ne zaman çıkacak, af var mı? İnfaz düzenlemesi ve mahkumlara ceza indirimi gelecek mi? TBMM görüşmeleri bekleniyor...

9. Yargı Paketi maddeleri ve içeriği ile ceza indirimi beklentileri arttı. Adalet Bakanlığı tarafından çalışmaları devam eden 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak sorusu, pek çok mahkum yakınının araştırdığı konu olmaya başladı. Yeni Yargı Paketi maddeleri, özellikle ceza indirimi bekleyenlerin gündeminde yer alıyor. Adalet Bakanlığı, hazırlanan 9'uncu yargı paketinde cezasızlık algısının kırılmasına yönelik düzenleme ile bu doğrultuda, denetimli serbestliğin cezayla orantılı hale getirilmesi ön görülüyor. 9. Yargı Paketi içeriğinde hükümlülerin koşullu salıverilme süresinin beşte birini denetimli serbestlikte geçirmesi formülü üzerinde durulacak. Peki, Yeni Yargı Paketi ne zaman çıkacak, ceza indirimi olacak mı? İşte, ayrıntılar.

23.04.2024Bilgi
Sanatçı Aida Mahmudova’nın kişisel sergisi ‘Bir Rüya Açılır’ sanatseverlerle buluştu

Sanatçı Aida Mahmudova’nın kişisel sergisi ‘Bir Rüya Açılır’ sanatseverlerle buluştu

Vision Art Platform, sanatçı Aida Mahmudova’nın ‘Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds’ isimli sergisine ev sahipliği yapıyor. Yaklaşık 50 adet eserin bulunduğu ve küratörlüğünü Fırat Arapoğlu’nun üstlendiği sergi, çok katmanlı bir anlatı yaratarak izleyicilere iyi – kötü gibi ikilikleri resim, baskı ve heykel gibi farklı tekniklerdeki eserler üzerinden anlatıyor.

23.04.2024Magazin
23 NİSAN SALI İSTANBUL, ANKARA ÜCRETSİZ KONSERLER VE ETKİNLİKLER 2024 || 23 Nisan bu akşam hangi etkinlikler var, ücretsiz konserler nerede, saat kaçta başlayacak

23 NİSAN SALI İSTANBUL, ANKARA ÜCRETSİZ KONSERLER VE ETKİNLİKLER 2024 || 23 Nisan bu akşam hangi etkinlikler var, ücretsiz konserler nerede, saat kaçta başlayacak?

Ücretsiz konserler ve etkinlikler, 23 Nisan kapsamında yer alıyor. Bugün, 23 Nisan İstanbul, Ankara, İzmir ücretsiz konser ve etkinlikler programı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çeşitli etkinlikler coşkuyla kutlanıyor. Ayrıca İstanbul ve Ankara'da da ücretsiz konserler düzenlenecek. Büyükşehir Belediyeleri İstanbul, Ankara, İzmir 23 Nisan etkinlikleri ve konserlerini paylaştı. Etkinlik programda belirlenen saatte ve noktalarda gerçekleştirilecek. Programlar kapsamında konserlerin yanı sıra çocuklar için ücretsiz çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz 23 Nisan konserleri ve etkinlikleri ne zaman, nerede? İşte, 23 Nisan konserleri ve etkinlik programı 2024!

23.04.2024Bilgi
Sandık görevlisi ücreti ödeme tarihleri 2024 son durum | Seçim sandık görevlisi ücreti ne zaman yatacak, bu ay yatar mı İşte YSK sandık görevlisi ücreti sorgulama e-devlet ekranı

Sandık görevlisi ücreti ödeme tarihleri 2024 son durum | Seçim sandık görevlisi ücreti ne zaman yatacak, bu ay yatar mı? İşte YSK sandık görevlisi ücreti sorgulama e-devlet ekranı

Sandık görevlisi ücreti ödeme tarihi 2024 için beklentiler nisan ayının gelmesiyle arttı. YSK sandık görevlisi ücreti ne zaman yatacak? gündemde yer almaya devam ediyor. 31 Mart sandık görevlisi ücretleri , memur maaşı katsayı oranlarına göre belirleniyor. 2023 yılında görev alanlara sandık görevlisi ücreti yaklaşık 870 lira olarak belirlenmişti. Sandık görevlisi parası ödeme tarihi son gelişmeler ile takip ediliyor. Türkiye 31 Mart tarihinde yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. 81 ilde yapılan seçimlerde görev alanlar, seçimlerin üzerinden 10 gün geçmesiyle beraber ödeme tarihleri için beklentilerini artırdı. Seçim sandık görevlisi ücreti 2024 YSK'nın görevlendirmeleri ile seçim tarihinde görev alanlara ödeniyor. Daha önceki senelerde seçimlerde seçim görevlisi ücretleri, il ve ilçe seçim kurulu başkanlıkları adına açılacak hesap aracılığıyla yatırılmıştı. Gözler şimdi 31 Mart YSK seçim parası ödeme takviminde. Peki, SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETİ SORGULAMA e-devlet ekranı || YSK seçim sandık görevlisi ücreti ne zaman yatacak, bu ay yatar mı? Seçim parası yattı mı?

23.04.2024Gündem
AÖL 3. DÖNEM KAYIT YENİLEME TAKVİMİ VE ÜCRET TUTARI 2023 - 2024 || Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır AÖL sınav ücreti ne kadar, nereye yatırılacak MEB tarihi duyurdu

AÖL 3. DÖNEM KAYIT YENİLEME TAKVİMİ VE ÜCRET TUTARI 2023 - 2024 || Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır? AÖL sınav ücreti ne kadar, nereye yatırılacak? MEB tarihi duyurdu!

MEB AÖL 3. dönem kayıt tarihlerini paylaştı. Açık Lise 3. dönem kayıt yenileme tarihi ve ücreti, lise eğitimini açıktan sürdüren öğrenciler tarafından araştırılıyor. Açık lise 2. dönem sınav sonuçları geçtiğimiz günlerde ilan edildi. Kayıt yenileme işlemini yaptırmayan adaylar sınavlara katılamayacak. Kayıt işlemleri belirlenen takvim doğrultusunda tamamlanacak. Peki Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır? AÖL sınav ücreti ne kadar, nereye yatırılacak? İşte AÖL 3. dönem kayıt yenileme takvimi...

23.04.2024Bilgi
Okullar ne zaman kapanacak 2023-2024 Karne günü 2024 ne zaman, yaz tatiline kaç gün kaldı İşte 2023-2024 yaz tatili tarihleri

Okullar ne zaman kapanacak 2023-2024? Karne günü 2024 ne zaman, yaz tatiline kaç gün kaldı? İşte 2023-2024 yaz tatili tarihleri

Yaz tatili 2024 tarihi MEB çalışma takvimi ile belli oldu. Okulların ne zaman kapanacağı, öğrenci ve velilerin odaklandığı konulardan oldu. Nisan ayındaki 2. ara tatilin de sonlarına gelindi. 2024 yaz tatili için geri sayım başlarken, okullar ne zaman kapanacak merak konusu oldu. MEB 2023 - 2024 dönemi yaz tatili tarihleri, 2. ara tatilin ardından gündeme geldi. Okulların ne zaman kapanacağı ve yaz tatilinin ne zaman başlayacağı Milli Eğitim Bakanlığı takvimi ile netlik kazandı. Bu yıl Nisan ayı ara tatili ile Ramazan Bayramı tatili birleştirildi. Öğrenciler 9 günlük aranın ardından 15 Nisan Pazartesi günü okullara geri döndü. Yaz tatili 2024 tarihi MEB tarafından açıklandı. İkinci dönemin sonuna doğru yaklaşırken “Yaz tatili 2024 ne zaman başlıyor?” sorusu ile ilgili araştırmalara başladı. Haziran ayında karneler alındıktan sonra öğrenciler uzun bir yaz tatiline başlayacak. Peki, OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK 2024? Karne günü tarihi 2024: Yaz tatili ne zaman başlıyor ve bitiyor? MEB 2024 tatil takvimi

23.04.2024Bilgi
Doğuş Otomotiv temettü ödeme tarihleri Nisan 2024 || DOAS temettü 2024 ne zaman, saat kaçta hesaba geçer

Doğuş Otomotiv temettü ödeme tarihleri Nisan 2024 || DOAS temettü 2024 ne zaman, saat kaçta hesaba geçer?

Doğuş Otomotiv Nisan 2024 temettü ödeme tarihleri belli oldu. Doğuş Otomotiv (DOAS) bu yıl ilk temettü ödemesini bu hafta gerçekleştirecek. DOAS temettü yattı mı, ne zaman hesaba geçer? sorusu da yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Şirket, cuma günü portföyünde DOAS hissesi bulunan yatırımcılara pay başına brüt 40,9090909 TL, net ise 36,8181818 TL nakit kâr payı dağıtımı yapılmıştı. Yatırımcılar da ödemelerin ne zaman hesaba geçeceğini öğrenmek istiyor. Peki, Doğuş Otomotiv temettü ne zaman, saat kaçta yatacak?

23.04.2024Bilgi
23 Nisan 2024 Twitter çökme raporları || Twitter (X) çöktü mü, sorun mu var

23 Nisan 2024 Twitter çökme raporları || Twitter (X) çöktü mü, sorun mu var?

Twitter çöktü mü? sorusu 23 Nisan 2024 Salı günü merak ediliyor. Eski ismi Twitter yeni ismi ise X olan platform dünyanın en çok kullanılan sosyal mecraları arasında yer alıyor. 23 Nisan X neden yavaş? sorusu da kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Kullanıcılar karşılaştıkları hataları Google üzerinden araştırarak problemin kaynağını öğrenmeye çalışıyor. Peki, 23 Nisan Twitter çöktü mü, neden yavaş çalışıyor?

23.04.2024Bilgi
Survivorda haftanın son eleme adayı belli oldu 22 Nisan (dün akşam) Survivor 4. eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı

Survivor'da haftanın son eleme adayı belli oldu! 22 Nisan (dün akşam) Survivor 4. eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor'da haftanın 4. ve son eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı, konseyde yapılan oylama sonucunda hangi ismin potaya gittiğini açıkladı. Sevilen yarışma programı Survivor 22 Nisan Pazartesi günü yeni bölümüyle ekranlara geldi. 22 Nisan Survivor 4. eleme adayı kim oldu? sorusu da yarışmanın sıkı takipçileri tarafından araştırılıyor. Survivor’da oynanan dokunulmazlık oyunları yarışmacıların adadaki serüveni açısından oldukça büyük önem taşıyor. Yarışmanın 22 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan 93. bölümünde haftanın 4. dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı takım ve mavi takım yarışmacıları arasında oynanan dokunulmazlıkta kıyasıya mücadele verildi. Peki, 22 Nisan Survivor All Star dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor’da potaya kim gitti?

23.04.2024Televizyon
SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU 23 NİSAN TABLOSU || AFAD ve Kandilli: Antalyada korkutan deprem Az önce deprem mi oldu, son deprem nerede ne zaman oldu

SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU 23 NİSAN TABLOSU || AFAD ve Kandilli: Antalya'da korkutan deprem! Az önce deprem mi oldu, son deprem nerede ne zaman oldu?

Deprem mi oldu? Son deprem nerede ne zaman kaç büyüklüğünde oldu? Deprem kuşağında yer alan ülkemizde hissedilen sarsıntılar sonrasında bu soruların cevabı en çok merak edilip araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Hemen belirtelim ki dün gece yarısı Kahramanmaraş'ta ve sabah saatlerinde ise Hatay'da bir deprem meydana geldi. Depremler 3.0 büyüklüğünün altında olduğu için hissedilmedi. Son olarak AFAD verilerine göre Antalya Kaş açıklarında 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Perki, son deprem nerede ne zaman oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler 22 Nisan listesi...

23.04.2024Bilgi
Applea Çinden kötü haber iPhone satışları sert düştü

Apple'a Çin'den kötü haber! iPhone satışları sert düştü

Apple'ın açıkladığı 2024 yılı ilk çeyrek verilerine göre iPhone'un Çin'deki satışları yüzde 19 düştü.

23.04.2024Ekonomi
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için cenaze töreni

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için cenaze töreni

İstanbul'da 94 yaşında vefat eden İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

23.04.2024Haber
Premier Lig || Arsenal-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Premier Lig || Arsenal-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi devam ediyor. Arsenal ve Chelsea karşı karşıya geliyor. Arsenal, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finaş rövanş maçında Bayern Münih'e 1-0 mağlup oldu. Bugünkü mücadelenin sonucu merakla bekleniyor. Peki Arsenal-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

23.04.2024Futbol
Sanatçı Aida Mahmudova’nın kişisel sergisi ‘Bir Rüya Açılır’ sanatseverlerle buluştu

Sanatçı Aida Mahmudova’nın kişisel sergisi ‘Bir Rüya Açılır’ sanatseverlerle buluştu

Vision Art Platform, sanatçı Aida Mahmudova’nın ‘Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds’ isimli sergisine ev sahipliği yapıyor. Yaklaşık 50 adet eserin bulunduğu ve küratörlüğünü Fırat Arapoğlu’nun üstlendiği sergi, çok katmanlı bir anlatı yaratarak izleyicilere iyi – kötü gibi ikilikleri resim, baskı ve heykel gibi farklı tekniklerdeki eserler üzerinden anlatıyor.

23.04.2024Kelebek
YKS sınav görevli/ gözetmen ücreti ne kadar, kaç TL YKS gözetmen ücretleri ne zaman yatacak İşte sınav görevli ücreti 2024

YKS sınav görevli/ gözetmen ücreti ne kadar, kaç TL? YKS gözetmen ücretleri ne zaman yatacak? İşte sınav görevli ücreti 2024!

YKS gözetmen ücreti 2024 YKS sınavı ile birlikte yeniden gündeme geldi. 8 Haziran'da ilk oturumu gerçekleşen YKS sınavının 9 Haziran'da AYT ve YDT oturumları yapılacak. Sınavlarda YKS görevli/ gözetmenler görev alacak. YKS gözetmen ücreti 2024 yılında görev alacak kişiler tarafından bu bağlamda merak ediliyor. Sınav görevli ücretleri de bu sınavlarda yer alan kişilerin hesaplarına belirlenen tarihlerde yatırılıyor. 8-9 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek sınavlara 3 milyondan fazla aday katılım gösterecek. Peki, YKS görevli ücretleri ne kadar? YKS'de salon başkanı ve gözetmenler ne kadar ödeme alacak?

23.04.2024Bilgi
Sprintte diskalifiye edilen Danny Van Poppelin yerine podyuma Giovanni Lonardi çıktı

Sprintte diskalifiye edilen Danny Van Poppel'in yerine podyuma Giovanni Lonardi çıktı

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Fethiye-Marmaris arasındaki 3. etabını Polti Kometa takımının İtalyan sporcusu Giovanni Lonardi kazandı.

23.04.2024Diğer
Aşure Günü ne zaman, hangi tarihlerde 2024 Aşure ayı takvimi

Aşure Günü ne zaman, hangi tarihlerde? 2024 Aşure ayı takvimi

Hz Muhammed'in (S.A.V) Mekke'den Medine'ye hicret ettiği gün olarak kabul gören Hicri yılbaşının bu yıl ne zaman olduğu merak konusu oldu. Müslüman alemi için kutsal aylardan biri olan Muharrem ayının 1. günü Hicri yılbaşı olarak kabul ediliyor. Öte yandan bu ay içinde Aşure Günü de idrak ediliyor. Peki, Aşure ayı ne zaman 2024? Bu yıl aşure zamanı hangi tarihte gelecek? İşte, takvim bilgileri

23.04.2024Bilgi
Bu akşam televizyonda hangi filmler ve diziler var TV yayın akışı 23 Nisan 2024 | İşte Kanal D, Show TV, ATV, Star TV, TRT1, Now Tv ve TV8 yayın akışı listesi 23 Nisan Salı

Bu akşam televizyonda hangi filmler ve diziler var? TV yayın akışı 23 Nisan 2024 | İşte Kanal D, Show TV, ATV, Star TV, TRT1, Now Tv ve TV8 yayın akışı listesi 23 Nisan Salı!

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. 23 Nisan televizyon yayın akışı da bu akşam ekranlarda hangi dizilerin ve filmlerin olduğunu merak eden kişiler tarafından sorgulanıyor. Bu akşam televizyonda hangi diziler var sorusu televizyon izleyicileri tarafından merak ediliyor. Televizyon kanalları televizyon yayın akışlarını günlük ve haftalık olarak paylaşıyor. Televizyonda her yaş grubuna hitap eden birçok film, dizi ya da program bulunuyor. İşte Kanal D, Show TV, ATV, Star TV, TRT1, Now Tv ve TV8 yayın akışı listesi 23 Nisan 2024…

23.04.2024Televizyon
ZTK 23 Nisan Salı maç programı | Bugün kupa maçı var mı, hangi maçlar var

ZTK 23 Nisan Salı maç programı | Bugün kupa maçı var mı, hangi maçlar var?

Ziraat Türkiye Kupası’nda bu hafta yarı final karşılaşmaları oynanacak. 23 Nisan maç programı da bugün hangi maçlar var sorusuna cevap arayan futbolseverler tarafından takip ediliyor. Türkiye Kupası’nda yarı finale kalan takımlar belli oldu. Yarı finalde Beşiktaş, MKE Ankaragücü ile, Trabzonspor ise Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Yarı final ilk maçı Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanacak. Peki, Bugün kimin maçı var, ne maçı var? İşte 23 Nisan Ziraat Türkiye Kupası maç programı!

23.04.2024Spor Arena
Anneler Günü ne zaman, ayın kaçında 2024 Anneler Günü tarih bilgisi

Anneler Günü ne zaman, ayın kaçında? 2024 Anneler Günü tarih bilgisi

Anneler Günü Türkiye'de ve tüm dünyada hediyeler ve mesajlarla kutlanacak. Bizler için sonsuz değeri olan annelerimizi anmak ve onurlandırmak amacıyla bütün dünyada ancak farklı zamanlarda kutlanıyor. Anneler Günü hediyesi almak için hazırlıklara başlayan milyonlarca kişi Türkiye'de Anneler günü ne zaman, 2024 Anneler günü ayın kaçında merak ediyorlar. Peki, Türkiye'de Anneler Günü Mayıs'ın kaçında? İşte, 2024 Anneler Günü tarihi...

23.04.2024Bilgi
Almanyayı sarsan casusluk skandalı

Almanya'yı sarsan casusluk skandalı!

Almanya için Alternatif Partisi ve AP Milletvekili Maximilian Krah'ın yardımcısı Jian G., Çin adına casusluk yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı.

23.04.2024Dünya
Bakan Gülerden 23 Nisan mesajı: Evlatlarımızın mutluluğu her şeyden önemli

Bakan Güler'den 23 Nisan mesajı: Evlatlarımızın mutluluğu her şeyden önemli

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' dolayısıyla 'Vatan Marşı'nı seslendiren TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi.

23.04.2024Gündem
NİSAN DOLUNAYI 2024: Dolunay ne zaman, saat kaçta olacak Dolunay Akrep burcunda İşte burçlara etkisi...

NİSAN DOLUNAYI 2024: Dolunay ne zaman, saat kaçta olacak? Dolunay Akrep burcunda! İşte burçlara etkisi...

Dolunay, gökyüzü takvimine göre her ay belirli tarihlerde gerçekleşiyor. Astroloji tutkunları, Nisan ayı dolunay tarihini sorguluyor. Dolunay, nisan ayında Akrep burcunda gerçekleşecek. Peki dolunay ne zaman, saat kaçta gerçekleşecek? İşte ayrıntılar...

23.04.2024Bilgi
EKPSS sınavı ne zaman 2024 EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak

EKPSS sınavı ne zaman? 2024 EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

EKPSS 2024 ne zaman sorusu adaylar tarafından araştırılıyor. Sınavda adaylara engel gruplarına ve öğrenim düzeylerine uygun Genel Yetenek ve Genel Kültür Testleri uygulanacak. Söz konusu sınav tarihi, 2024 ÖSYM sınav takviminde yer aldı. Peki EKPSS sınavı ne zaman hangi gün? İşte ayrıntılar...

23.04.2024Bilgi
Çeşme’de “Salomon Yarı Maratonu” heyecanı

Çeşme’de “Salomon Yarı Maratonu” heyecanı

Salomon isim sponsorluğunda düzenlenecek Çeşme Yarı Maratonu, 4 Mayıs Cumartesi Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde koşulacak.

23.04.2024Diğer
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Dünyası Çocukları ve TRT Çocuk Şenliği konuk çocukları ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Dünyası Çocukları ve TRT Çocuk Şenliği konuk çocukları ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir mesaj paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Geleceğimizin teminatı yavrularımızın her gününün bayram neşesi içinde geçmesini temenni ediyorum.' dedi. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türk dünyası çocukları ve TRT Çocuk Şenliği konuk çocukları ile bir araya geldi.

23.04.2024Haber
İYİ Partide bir istifa daha... Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder görevinden istifa etti

İYİ Parti'de bir istifa daha... Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder görevinden istifa etti

İYİ Parti Ekonomi Politikaları eski başkanı Bilge Yılmaz geçtiğimiz gün partisinden istifa ettiğini bildirmişti. Bugün ise İYİ Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

23.04.2024Gündem
Galatasaray Yönetimi, 23 Nisan’ı Hatay’da kutladı

Galatasaray Yönetimi, 23 Nisan’ı Hatay’da kutladı

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile yönetim kurulu üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Hatay’da depremzede çocuklarla birlikte kutladı.

23.04.2024Futbol
ABD’de sürücüyü yanan araçtan son anda kurtardılar

ABD’de sürücüyü yanan araçtan son anda kurtardılar

ABD’de alev alan aracın içindeki sürücü çevredekiler tarafından son anda kurtarıldı. Sürücünün sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldığı, ciddi bir yaralanma yaşamadığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

23.04.2024Haber
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için cenaze töreni

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için cenaze töreni

İstanbul'da 94 yaşında vefat eden İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

23.04.2024Gündem
23 Nisan kutlamalarında zurnacının bayılma anı kamerada

23 Nisan kutlamalarında zurnacının bayılma anı kamerada

Kahramanmaraş’ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında zurnacı Kazım Akan (20), baygınlık geçirdi. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, hastaneye götürülen Akan’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

23.04.2024Haber
Şanlıurfada Abdulkadir Atçının feci ölümü...  Cinayet şüphelisi yakalandı

Şanlıurfa'da Abdulkadir Atçı'nın feci ölümü... Cinayet şüphelisi yakalandı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde geçen yıl Abdulkadir Atçı’yı öldürdüğü iddiasıyla aranan firari cinayet şüphelisi Ethem Yetkin, özel hareket polislerinin katılımıyla düzenlenen operasyonla yakalandı.

23.04.2024Gündem
23 Nisan töreninde zurnacı baygınlık geçirdi

23 Nisan töreninde zurnacı baygınlık geçirdi

Kahramanmaraş’ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında zurnacı Kazım Akan (20), baygınlık geçirdi. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, hastaneye götürülen Akan’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

23.04.2024Gündem