F.Bahçe Yönetimi'nden Polat'a çağrı

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe Yönetiminden Polata çağrı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2011 15:08

Fenerbahçe'nin Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) play-off final serisinde Galatasaray Medical Park'ı 3-1 ile geçerek 2010-2011 sezonunun şampiyonu olmasının ardından Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın açıklamalarına, sarı-lacivertli kulüp resmi internet sitesinden yanıt verdi.

ADNAN POLAT'TAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

ADNAN POLAT - MHK GERGİNLİĞİ
Haberin Devamı

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, bayan basketbol takımının, karşı karşıya bırakıldığı tarifsiz haksızlıklara rağmen; sezonu, ezeli rakibi ebedi dostu Galatasaray'ı geçerek şampiyonlukla tamamlamasının, büyük gururunu yaşadığı belirtilerek, şöyle denildi:

“Galatasaray Kulübü Başkanı Sayın Adnan Polat, final serisindeki son maçın hakeminin, şampiyonu belirlediğini iddia ederek, bazı Fenerbahçeli'lerin dahi 'Böyle şampiyon olmak istemezdik' görüşü ile kendisinin hakem konusundaki tespitlerine destek verdiklerini öne sürmektedir.

Takımımız, yaşadığı haksızlıklarla sadece camiamızın değil, ülke imajının da büyük zarar gördüğü bir sezonu, 'her şeye rağmen' şampiyon kapatmanın mutluluğunu yaşarken; Sayın Polat'ın açıklamaları, 'mağlubiyeti kabullenememe' noktasında kalmaktadır.

Haberin Devamı

Sayın Polat, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kabullenemeyen Fenerbahçeli'lerin kim olduğunu kamuoyuyla paylaşarak, sözde Fenerbahçeli'leri bizim de tanımamıza olanak tanımalıdır. Bu şekilde bir söylemde bulunan varsa o kişilerin Fenerbahçeli'liğinden şüphe edeceğimizin bilinmesi gerekmektedir. Üst üste 6. şampiyonluğa ulaşmamızın ardından, bu büyük başarıyı gölgelemeye çalışan her türlü açıklamayı, esefle karşıladığımızı, ayrıca bu açıklamaların kamuoyu nezdinde de geçerliliğinin olmadığını, belirtmek isteriz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!