Küresel oyuncu olmak için adını değiştirdi, dış yatırıma soyundu

Güncelleme Tarihi:

Küresel oyuncu olmak için adını değiştirdi, dış yatırıma soyundu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2011 00:00

Tırsan Lojistik, küresel oyuncu olmak için Tırsan Lojistik markasını TLS olarak değiştirdi.

Haberin Devamı

Küresel oyuncu olmak için adını değiştirdi, dış yatırıma soyundu
Tırsan Lojistik, küresel oyuncu olmak için Tırsan Lojistik markasını TLS olarak değiştirdi. TLS Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ Hacıalioğlu, dünya ticaretinin önemli merkezlerinden Hong Kong, New York, Şangay, Abu Dhabi ve Schenzen’de aynı anda yatırımlara başladıklarını söyledi. Hacıalioğlu, “Tırsan Lojistik ismini kuruluşumuzun 10’ncu yılında yenileyerek Çin’den ABD’ye kadar herkesin daha kolay algılayabileceğini düşündüğümüz TLS markasıyla değiştirmeye karar verdik” dedi.
İlk yatırım Çin’e
Dünya ticaretinden büyük bir pay alan Hong Kong, Şangay, Abu Dhabi, Schenzen ve New York’ta yatırımlara başladıklarını ifade eden Hacıalioğlu, “Temel hedefimiz tedarik zincirinin bütün halkalarında müşterilerimize en verimli, en rekabetçi çözümleri üretmek. Bunu sağlayabilmek için 5 dünya ticaret kentinde yatırım kararı aldık. Yıl sonuna kadar her üç ayda bir yatırımlarımızı faaliyete geçireceğiz. İlk yatırımımızı Çin’in Schenzen kentinde Nisan 2011’de açıyoruz” diye konuştu.
Uçak parçası taşıyacak
TLS’nin Türkiye merkezli operasyonları yönetmek yerine üretim ve lojistiğin öne çıktığı dünya kentleri arasında taşıma yapacaklarını söyleyen Hacıalioğlu, şöyle devam etti: “TLS olarak deniz, hava, kara ve tren gibi tedarik zincirinin taşıma modlarının tamamında yer alacağız. Amerika’dan Cidde’ye uçak parçası taşıyacağız. Hong Kong’dan İngiltere’ye veya Amerika’ya depolama ve dağıtım da dahil olmak üzere entegre lojistik hizmetleri sunacağız.”

Haberin Devamı

Ortadoğu’da ABD’li şirketin partneri oldu

TÜRK sermayeli bir şirketin küresel oyuncu olması yatırımın yetmediğini aktaran Hacıalioğlu, likit ve kimyasal taşımacılıkta uluslararası operatör olmak istediklerini dile getirdi. Hacıalioğlu, “Bunun için ABD merkezli dünyanın 3 büyük kimyasal konteyner operatörü ile Ortadoğu partnerliği sözleşmesi imzaladık” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!