Çağlar Çabuk / Koçluk ve 4. Boyut

Güncelleme Tarihi:

Çağlar Çabuk / Koçluk ve 4. Boyut
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2011 10:08

Uluslararası bir bankanın İnsan Kaynakları Müdürlüğü pozisyonuyla tamamladığı 18 yıllık kariyerini uzun süredir profesyonel koç ve mobing uzmanı olarak sürdüren Çabuk, ilk kitabın ardından ikinci kitabını da okuyucunun beğenisine sundu.

Haberin Devamı

’Koçluk ve 4.Boyut’’ isimli yeni kitabı 2011 Mart ayı itibariyle kitabevi raflarında yerini aldı. Elma Yayınevi aracılığıyla okuyucularıyla buluşan ve koçluğa yeni bir perspektif getiren kitap; gerek okuyucuyla kurduğu samimi diyalog ve yalın anlatımı, gerekse profesyonel koçluğa getirdiği yeni bakış açısıyla iş dünyasında ses getirecek yenilikler içeriyor.

Koçlukta 4. boyutun evrensel koçluk ilkeleri üzerine giydirilen yeni bir model olduğuna ve tüm ezberleri bozduğuna dikkat çeken Çabuk Türkiye’nin ilk özgün programı olan 4B felsefesini ‘’Yaşamı 4. boyutta görmeye ve düşünmeye alıştığınızda tüm sorunlarınızın kolayca çözüldüğünü ve elinizdeki anahtarla aslında tüm kapıları açma gücünüzün olduğunu göreceksiniz’’ şeklinde tanımladı.

Koçluk eğitimini “The Coaching Institute’ün “Comprehensive Coaching U” programında tamamlayan Çabuk, personel seçme ve yerleştirmede “Kilit Huy Kalıpları” uzmanı olarak istihdam süreçlerini yürütmekte ve bu konuda danışmanlık yapmaktadır. “The Image Institute’ün verdiği, İmaj Danışmanlığı” eğitimini tamamlayan Çabuk’un makale ve röportajları çeşitli günlük gazete, websitesi ve dergilerde yayınlanmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!