Düğün gecesine bazıları leke sürdü

Güncelleme Tarihi:

Düğün gecesine bazıları leke sürdü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2011 15:36

Galatasaray Başkanı Adnan Polat dün gerçekleştirilen Türk telekom Arena'nın açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı protesto edenleri tespit ederek bir daha stada almayacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

İŞTE ADNAN POLAT'IN AÇIKLAMALARI / WEB TV

KAPTAN ARDA TURAN BAŞBAKAN'DAN ÖZÜR DİLEDİ

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat dün gerçekleştirilen Türk Telekom Arena'nın açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı protesto edenleri tespit edip bir daha stada almayacaklarını söyledi.

Galatasaray Yönetimi, Türk Telekom Arena Stadı'nın açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan prototestoları değerlendirmek için Türk Telekom Arena'da olağanüstü olarak toplandı. Yönetim kurulunun tam kadro olarak katıldığı toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantı öncesi eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın da bir süre Adnan Polat ile bir görüşme yaptı. Ağar, yönetim kurulu toplantısı başladıktan yarım saat sonra stattan ayrıldı.

Haberin Devamı

Yönetim Kurulu toplantısının ardından Galatasaray Başkanı Adnan Polat, yönetim kurulu üyeleri Işın Çelebi, Mehmet Helvacı, Ali Heşhaş, Selim Sayılgan, Murat Yalçındağ, Yiğit şardan, Taner Aşkın, Vedat Ekşiunat, Hakan Üstünberk, Yalçın Orhon ve İbrahim Çağlar'ın da katılımıyla basın açıklaması yaptı.

Adnan Polat, dün Türk Telekom Arena'nın açılışını gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, "Bu statla ilgili biz 5 seneden beri büyük uğraşlar veriyoruz. Özhan Canaydın ile birlikte birinci günden beri varım. Sayın başbakanı ziyaret ettiğimiz ilk gün konuya çok olumlu yaklaştı. O günden beri bütün talimatları verdi. Türk Telekom Arena için için bugünü kadar her safında bizimle birlikte oldu. Stadın yapımında hep yanımızda oldu, tüm problemler ile ilgilendi. Çıkacak problemler için önlem aldı. Açılışa kadar birebir her şeyle ilgilendi. Buraya davetimizi kabul edip teşrif etti. Tüm bürokrasiyi ve devletin yetkililerini harekete geçirdi. Açılışa kadar hep yanımız da oldu . davetimize de geldi. Olayı bir stadyum olarak gömemek lazım. Çevresinde çok büyük yatırımlar yapılıdı. Aslantepe metro, çevre yolları bağlantı yolları çok büyük yatırımlar ile gerçekleşti. Bir sene içinde de cendere yolu için de çalıştı. Şimdi başlandı. Bunlar başbakan sayesinde oldu.. Bizim sürekli yanımızda oldu. Biz bu anlamda başbakana müteşekkürüz. Türk futbolu ve Galatasaray'a çok büyük ve muhteşem bir eser hediye etti" dedi.

Haberin Devamı

Aylarca açılış için hazırlık yaptıklarını kaydeden Adnan Polat sözlerini şöyle sürdürdü: "Devamlı çalışma yaptık. Hedefimiz, gerek organizasyon olsun, ulaşım olsun minimum problemle bu açılışı gerçekleştirmekti. Ulaşımda en ufak bir problem olmadı. Törenler muhteşemdi ancak bu kadar büyük bir eserin ortaya çıkmasında emeği olan Başbakan hak etmediği bir olaya maruz kaldı. Galatasaraylı olduğundan şüphe ettiğimiz bazı kişiler sayın Başbakanımızı protesto etti. Bu bizi çok üzdü. Sayın Başbakan bu stat için can-ı gönülden destek verdi. Stadın her aşamasına canı gönülden uğraş veren başbakanımızın samimiyetini karşılıksız bırakmak istemedik ve davet ettik. Muhteşem bir düğün gecesine bazıları leke sürdü. Bu insanları Galatasaraylı kabul etmiyoruz. Bunlar Galatasaray camiasının içinden değildir. Biz bu insanları Galatasaraylı olarak kabul etmiyoruz. 200 kameranın görüntüleri var. Bu şekilde eylem yapmak isteyenlerin incelenmesini yapacağız ve protesto edenleri tespit edeceğiz. Bu insanları stada sokmayacağız. Bu ortamı bozmak isteyenlere izin vemeyeceğiz. Türk Telekom Arena'nın Türk futboluna önemli başarılar getireceğine inanıyoruz. Galatasaray ve milli takımlarımızın burada başarılar kazanacağına inanıyoruz. Bu basın toplantısını üzüntümüzü belirtmek için tertipledik. Başbakan ve emeği geçen herkese teşekkür etmek istedik" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Adnan Polat konuşmasının ardından soru almayacağını belirterek, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte stadı terk etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!