Dozunu kaçırdı

HAGİ keyifli bir lig takımı yaratmış...Bursaspor oyundan düşmüyor... Fizik olarak da iyiler, kimya olarak da...

Beşiktaş takımıyla uğraşmak zor iş. 70'den sonra siyah beyazlılar, Cordoba dahil, vakit geçirmeye başladılar. Lucescu'ya bir yere kadar pembe bakılabilir. Ama Ahmed Hassan geçen hafta sana iyi direnmiş. Moral olarak da iyi. Onu tekrar kenarda oturtmak bence son derece yanlış.

Siyah beyazlılarda geçen yıl en önemli unsur rekabetti. Bu rekabet Türk futbolcusu için de çok yararlıdır. Sahadaki futbolcu yedek kulübesine bakarak oynar. Sahaya gelen seyirci de yenilik ister. Ahmed Hassan nasıl oynayacak, Okan, Sinan ne durumda. Lucescu bazı şeyleri inatla mı yapıyor bilinmez. İlk hafta için tamam. Ama bu hafta dozunu kaçırdı.

Ahmet iyiydi ama...

Kaan Dobra
'nın yürüyecek hali kalmadı, oğlu yaşındaki Okan kenarda oturuyor. Ahmet Dursun hem hücum pres, hem de hücumda güzel yerlere gitti. Ama son vuruşlarda beceriksizdi. Çok yorulduğu için o vuruşlarda diri kalamadı.

İbrahim evlendiğinden beri Beşiktaş'ta yok. Sanki pili bitmiş. Nerede eski İbrahim. Giderdi, gelirdi. Şimdi gidince gelemiyor, gelince gidemiyor. Eğer böyle olacaksan, kendine güvenmiyorsan evlenmeyeceksin!

Beşiktaş çarşı grubunun yeni açığa gitmesi, tezahürat açısından yerinde olmuş. Stadın her tarafından aynı oranda ses yükseliyor.

Önceki gün Trabzon'da Petkoviç hatalı gol yiyince takımının kaybetmesine neden oldu. Dün de Vintila dandik bir gol yedi ve Bursaspor mağlup oldu. Sonra da milli takıma kaleci bulamıyoruz.

Bol pozisyon vardı

Kalitesi yüksek bir maç değildi. Ama iki taraf da bol pozisyona girdi. Heyecan vardı. Şampiyonlar Ligi maçlarına kadar Lucescu'nun Ahmed Hassan, Sinan, Okan üçlüsünden en az ikisini hazır hale getirmesi şart. Yoksa onları Avrupa için kullanmayacaktınız da, Türkiye Ligi şampiyonluğu için mi aldınız? İlhan Mansız zaten kapalı kutu.

Ali Aydın için zor maç olmadı. Disiplin konusunda zaten otoriter olduğu için, zorlanmadı.

Trabzon'da bir avuç Fenerbahçe seyircisi, dün de İnönü'de bir avuç Bursa seyircisi vardı. Adet olarak stada girerken, hepsini çırılçıplak soyup, arayabilme şansın var. Koca statta iki grup seyircinin elinde de onlarca maytap var. O sırada statta görev yapan polisler kabak çekirdeği mi, ay çekirdeği mi çıtlıyorlar. Farketmiyor, nasıl olsa hesap soran yok.
Yazarın Tüm Yazıları