Hey gidi günler

FENERBAHÇE kazandı, ama maalesef gene kötü.

Haberin Devamı

Oynadığı takım Sivasspor, önde hücuma çıkmadan arkaya çok kapanarak ve arkadan fazlaca uzun uzun toplara vurarak çıkmak isteyen bir takım. Bu cümleyi niye yazıyorum? Hani Sivas ayağa top yaparak çıkan bir takım olsa, F.Bahçe’ye ters gelecek. Yani Fener’in istediğini yapıyor Sivasspor. Fazla hücumu düşünmüyor.
Peki, Fenerbahçe’deki transferleri kim yaptı? Sahadaki teknik direktör Aykut Kocaman.
Peki o transferler neler yapıyorlar? Hiçbir şey...
Yetki kimde? Aykut’ta...
Zaten Aykut’un bu hafta içinde Hürriyet’e verdiği beyanat ne kadar çaresiz olduğunu, ne kadar güçsüz ve korunmasız olduğunu gösterdi. Tekrar Milat’tan Önce Taş Devri’ne dönmüş Aykut Hoca... Hakemleri ve penaltıları bahane ediyor. Rakiplerine hakemlerin bonkör davrandığını, buna karşın kendilerine cimri olduğunu söylüyor. Bu konuşmadan sonra kendi futbolcusu ‘ceza alanına gireyim kendimi bırakayım’ havasında.
İyi futbol oynamıyorlar
Hakem kesinlikle baskı altında. Seyirci, “Demek Aykut Hoca haklı, bizim penaltılar verilmiyor” havasında.
Ama Aykut Hoca’nın takımı futbol oynamıyor. Büyük paralarla kurulan bu takım bu Sivas karşısında Alex’in maymuncuğu ile işi bitiriyor. Alex’in vuruşu ne kadar güzelse, kalecinin durduğu yer de o kadar kötü.
Peki şimdi Kocaman’a soruyorum: Daha Ankaraspor’u çalıştırırken, Alex hakkında beyanat veriyordu, tenkit ediyordu. Dün akşam o tenkit ettiği Alex’i acaba ikinci yarı oyundan alsaydı maç ne olurdu?
F.Bahçe’de top Alex’in ayağına gelince doğru yerlere gidiyor, tehlikeli oluyor. Alın Alex’i, Fenerbahçe sıradan bir takım görünümüne bürünecek. Peki bu takımın bu halde olmasına sebep kimdir? Teknik direktör. Aykut hiçbir bahaneye sığınmayacak, takımına futbol oynatacak.
Maç 0-0 iken Aykut gaza basmak istiyor Semih’i alıyor, 1-0 olunca frene basmak için de Selçuk’u. Neden? Kendi takımından korkuyor da ondan.

BEĞENDİM

Haberin Devamı

Tabii ki Alex’in muhteşem golünü...

BEĞENMEDİM

Maçtaki kalitesiz futbolu.

DİKKAT

Hakem konusunda seyirciyi tahrik ederseniz, kendi silahınızla vurulursunuz.

Not: Yahu arkadaşlar, F.Bahçe’ye gelen bütün santrforlar mı haksız ve kötü? Bu adamlar geldiklerinde iyiler de, niye burada kötüleşiyorlar.

Yazarın Tüm Yazıları