Kral dairesinde ihanet

Güncelleme Tarihi:

Kral dairesinde ihanet
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2010 01:00

Hintli işadamı Nayar’la evli İngiliz aktris Liz Hurley’nin kriket yıldızı Shane Warne’le öpüşme görüntüleri yayınlandı.

Haberin Devamı

MASAL GİBİ BİR DÜĞÜNLE BÖYLE EVLENMİŞTİ - Fotogaleri

İngiliz News of The World Gazetesi, 3 yıl önce Hintli milyoner işadamı Arun Nayar’la muhteşem bir düğünle evlenen Liz Hurley’in (45), ‘Sake No Hana’ adlı Uzakdoğu restoranının dışında Avustralyalı kriket yıldızı Shane Warne’la ateşli şekilde öpüşme fotoğrafları sansasyon yarattı. Çift yemekten önce de Warne’nin Londra’daki Bentley Oteli’nde geceliği 1.750 sterline tuttuğu kral dairesinde 2 gece geçirmişler. Fotoğraflarda Hurley’in otele giriş ve çıkışı da yer alıyor. Skandal habere göre gizli aşıklar, kral dairesindeki ikinci günlerinde odalarında 11 saat vakit geçirdi.

GÖRGÜ TANIĞI: BALAYINDA GİBİYDİLER

Liz Hurley ile kriket yıldızı Shane Warne’yi gören görgü tanığı şöyle konuştu: “Balayına çıkan çiftler gibi çok tutkuluydular.” Temmuz ayında tanışan çift, Twitter’dan da sürekli mesajlaşarak ilişkilerini aşka dönüştürdü.

Haberin Devamı

HURLEY KENDİNİ SAVUNDU

İhanet iddialarını yalanlayan Elizabeth Hurley ise internetteki paylaşım sitesi Twitter'a yazdığı mesajla kendini savurdu. Hurley "Kocam Arun Nayır ile bir kaç ay önce ayrıldık. Yakın arkadaşlarım da bunu biliyor" yazdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!