Elhamdülillah nikáh çok iyi geçti, her şey güzeldi

Güncelleme Tarihi:

Elhamdülillah nikáh çok iyi geçti, her şey güzeldi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2003 01:34

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Necmettin Bilal Erdoğan'ın Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki nikáh töreninin organizasyonunu gerçekleştiren ‘Arter Ajans’ın sahibi Erol Olçak düğün için, ‘‘Elhamdülillah çok iyi geçti. Herşey gayet güzeldi’’ yorumunu yaptı.

Ajansında AKP'nin seçim kampanyalarını da yürüten Erol Olçak, Başbakan Erdoğan'ın en önemli danışmanlarından biri. Başbakan'ın yurda sesleniş programlarında bile imzası olan Olçak, önceki gün Erdoğan'ın oğlu Bilal'in nikáhına da büyük emek verdi.Olçak, Hürriyet'e yaptığı açıklamada nikáh töreninin gayet güzel bir şekilde gerçekleştiğini belirterek, ‘‘Elhamdülillah çok iyi ge%Eçti’’ açıklamasını yaptı. Söylenildiği gibi bir aydır değil 10 gündür çalıştıklarını kaydeden Olçak, ‘‘Fazla abartılacak bir şey değil. Sadece bir nikáh töreni. Herşey güzeldi. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Zaten nikáh törenini 70'in üzerinde gazeteci takip etti ve tüm ayrıntılarını kamuoyuna aktardılar’’ diye konuştu.

Erol Olçak, İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin şahitlik yaptığı törende gelin Reyyan Uzuner'in elini öpmesiyle ilgili olarak ise şu yaptı:

‘‘Berlusconi'nin elini öpmesi beklemediği bir şey olduğu için Reyyan heyecanlandı. Bu yüzden ‘Estağfurullah' diyerek heyacanını dile getirdi.’’

10 MİLYARA KİRALANDI

Arter Ajans’ın organizasyonla ilgili verdiği bilgiler şöyle:

Arter Ajans, Lütfü Kırdar Sarayı'nın Rumeli Salonunu nikah töreni için 7 bin dolara kiraladı.

Salonun 4 cephesine tek sıra halinde sandalye dizilirken, nikáh masası 60 santimetre yüksekliğindeki platformun üzerine koyuldu.

Platformun üzerinde yer alan nikáh masasının arkasına düğün davetiyesinin büyük bir afişi asıldı.

Salon içinde ses düzeninin yanısıra 2 dev ekran kuruldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtüna kıydığı nikáh için 2 bin 500'ü resmi, 4 bini aşkın polis güvenlik önleme aldı.

Törene katılan 9 bin kişiye tanesi 3.5 milyon lira olan içinde çikolata bulunan gümüş kutular hediye edildi.

Nikáh masasını özel bir firma hazırladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!