Yatak odasında kıskançlık krizi

Güncelleme Tarihi:

Yatak odasında kıskançlık krizi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2010 00:00

Kıskanç koca, gece tartıştığı 15 yıllık eşine sabaha karşı 20 santimlik balkon demiriyle saldırdı. Çiftin 13 yaşındaki kızı vahşeti gördü.

Haberin Devamı

ADAPAZARI’nda dün sabah 06.00 sıralarında ‘155 Polis İmdat’ hattını arayan Salih Antep (39), polise “Karımı öldürdüm. Gelin beni alın” dedi. Eve gelen polisler, bir markette çalışan Salih Antep’i eli yüzü kan içerisinde buldu, duvarları kan içerisindeki yatak odasında ise Cebesoy Vergi Dairesi’nde memur olarak çalışan Emine Antep’in (39) başı parçalanmış cesediyle karşılaştı. Polisler, vahşete tanık olan çiftin şok halindeki 13 yaşındaki kızlarını evden uzaklaştırdı.

Otopsi İstanbul’da yapılacak

Salih Antep’in Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinde, “Eşimle gece kıskançlık yüzünden tartıştık. O uyudu. Ben sinirimden uyayamadım. Sabah olunca da kendimi kaybedip balkon demiriyle başına vurarak onu öldürdüm” dediği öğrenildi. Emine Antep’in cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, polis olayda kullanılan 20 santim uzunluğundaki balkon demiri ile evdeki bilgisayar ve cep telefonlarına el koydu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!