Doktora taciz iddiası

Güncelleme Tarihi:

Doktora taciz iddiası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2010 00:00

ANAP döneminin eski bakanlarından Rüştü Kazım Yücelen’in, Mersin’in Bozyazı İlçesi’nde gittiği otelde iğne yaptırdığı kadın doktor N.G.’ye cinsel tacizde bulunduğu ileri sürüldü.

Pazartesi günü ilçedeki üç yıldızlı Anamurium Otel’e gelen Yücelen, otel sahibinin yanındaki Dr. N.G ile karşılaştı. Yücelen, rahatsızlığı nedeniyle sürekli kullandığı iğneyi yaptırmak istedi. Bunu kabul eden Dr. N.G., iğneyi yapmak için Yücelen’le birlikte odaya girdi. İddiaya göre iğneyi yaptıran Yücelen, Dr. N.G.’ye kendisinden çok hoşlandığını söyleyip öpmeye kalkıştı. Bu hareket karşında şoke olan Dr. N.G. koşarak odadan çıktı ve ertesi gün Cumhuriyet Savcılığı’na giderek Yücelen hakkında şuç duyurusunda bulundu. Dr. N.G.’nin eşi İ.G., Yücelen’i ailece tanıdıklarını ve bu hareketinin cezasız kalmaması için ne gerekirse yapacaklarını söyledi. İ.G., “Yıllarca babamla birlikte de politika yaptılar. Ailece tanışır görüşürdük. Böyle bir olayı kabul edemeyiz, sonuna kadar takip edeceğiz” dedi.

Tamamen iftira

Suçlamanın komplo olduğunu ileri süren Yücelen, “Bu tamamen iftiradır. Bana bu çirkin iftirayı attığı için şikayetçi oldum” dedi. Yücelen, şunları söyledi: “Otel sahibi tanıdığı için onları da masamıza davet etti. Yemeğin ilerleyen saatlerinde ben iğnemi yapmak üzere kalkarken kendisini ‘İsterseniz iğnenizi ben yaparım’ dedi. Ben de bunu kabul ettim. Birlikte restoranın yanındaki oyun salonuna geçtik. Orada iğnemi yaptı. Daha sonra onlar ayrılıp evlerine gittiler. Şikayetçi olduğunu öğrenince şoke oldum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!