Sevgi'nin katilinden kan donduran ifadeler

Güncelleme Tarihi:

Sevginin katilinden kan donduran ifadeler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2010 12:27

Kesik bacak cinayetinin zanlısı yakalandı. Suçunu itiraf eden zanlı, Sevgi T.'nin kendisine ait işyerinde çalışmak istememesi nedeniyle çıkan tartışma sonucu öldürmüş. Katil zanlısı daha sonra cesedi 5 parçaya ayırmış ve parçaları bir mahalledeki 5 ayrı çöp konteynırına atmış.

Haberin Devamı

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, temmuz ayında işlenen cinayetle ilgili dün polis ekiplerince evinde yakalanan Bülent K'nın Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğündeki sorgulaması sürüyor.
İfadesinde hakkındaki iddiaları kabul eden Bülent K'nın, birlikte yaşadığı Sevgi T. ile kendisine ait restoranda çalışmayı istemediği için aralarında tartışma çıktığını söylediği öğrenildi.

BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRMÜŞ

Son olarak evde devam eden tartışmanın alkolün de etkisiyle büyüdüğünü ileri süren Bülent K'nın, bunun üzerine eline geçirdiği bıçakla Sevgi T.'yi evin koridorunda 5-6 bıçak darbesiyle öldürdüğünü itiraf ettiği, cinayetin ardından yatak odasına giderek bir süre dinlenip uyuduğunu anlattığı bildirildi.

CESEDİ PARÇALARA AYIRMIŞ

Daha sonra banyoya götürdüğü cesedi 5 parçaya ayırdığı belirtilen Bülent K'nın, parçaların her birini Beşevler Mahallesi'ndeki farklı çöp konteynerlerine attığını anlattığı kaydedildi.
Bülent K'nın, ifadesinde, “İşyerimde 9 aydır garson olarak çalışan Sevgi işi bırakmak isteyince tartıştık. Mutfaktaki bıçağı saplayıp öldürdüm. Sonra yatağıma geçip uyudum. Kalkınca halının üzerindeki cesedi banyoya sürükleyip, evdeki tüm bıçaklarla 5 parçaya böldüm. Bunları poşetlere koyup ayrı ayrı yerlerde çöp konteynerine attım. Sonra evde badana yaptım” dediği belirtildi.

Haberin Devamı

EVDE GENÇ KADINA AİT EŞYALAR VE KAN İZLERİ BULUNDU

Bu arada, güvenlik güçleri, ifade doğrultusunda bölgedeki konteynerlerde yeniden çalışma başlattı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin evde yaptıkları araştırmada, Sevgi T.'ye ait olduğu belirlenen çok sayıda eşya bulunduğu ve evin birçok yerinde kan lekesine rastlandığı belirtildi.
Bülent K'nın, Sevgi T.'yi darbettiği gerekçesiyle daha önce polis tarafından ifadesinin alındığı ve hakkında da dava açıldığı öğrenildi.
Zanlının, sorgulamasının tamamlanmasının ardından bu akşam ya da yarın sabah adliyeye sevk edileceği bildirildi.

 GENÇ KADININ BABASI, ANNESİ, ABLASI VE AMCASI İFADE VERDİ

Sevgi T.'nin babası İsa T. annesi Neriman T. ablası Sevim T. ve amcası Recep T. ile bazı yakınları, sabah saatlerinde Bursa Emniyet Müdürlüğüne geldi.Asayiş Şube Müdürlüğünde ifadeleri alınan aile, yaklaşık 2 saat süren işlemlerin ardından müdürlükten ayrıldı.

Haberin Devamı

Baba İsa T. gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının çok acı bir şekilde yaşamını yitirdiğini söyledi. Asayiş Müdürlüğünde yetkililerden konu hakkında bilgi aldıklarını dile getiren acılı baba, “Bize olayı Bülent K'nın tek başına işlediğini söylüyorlar ama inanmadım. Bu, bir kişinin yapacağı iş değil. Bilmiyorum ne olacak? Bu konunun üzerine gidilmesi gerekli” diye konuştu.

ANNE: “KIZIMIN CESEDİNİ BÜTÜNÜYLE İSTİYORUM”

Anne Neriman T. ise kızının bacaklarının bulunduğunu ancak diğer parçalarının da bulunmasını istediklerini ifade ederek, “Ben kızımın cesedini bütünüyle istiyorum. Cenazesinin tamamını istiyorum” dedi.

Abla Sevim T. ise 3 çocuğu bulunan kardeşinin, eşinden ayrıldıktan sonra geçen yıl Bülent K'nın restoranında işe girdiğini belirterek, bir süre sonra da bu kişiyle birlikte yaşamaya başladığını anlattı.

Haberin Devamı

Bülent K'nın, babası Ekber K. ve annesi ile birlikte yaşadığını bildiklerini vurgulayan Sevim T., şöyle konuştu:

“Son olarak 18 Temmuz'da Sevgi'nin anlattıklarına göre, Bülent K'nın babası kardeşimi taciz etmiş. Kendisine durumun anlatılmasından sonra Bülent K, 'babam öyle bir şey yapmaz' diyerek kardeşimi dövmüş. Kardeşim daha sonra bu evden ayrılarak bana geldi. Birlikte Nilüfer Polis Merkezine giderek şikayetçi olduk. 23 Temmuz'da da Bülent K, görüştüğü kardeşimi ikna ederek yeniden eve dönmesini sağladı.”

Abla Sevim T. kardeşinin 25 Temmuz'da bebeği Senem'in doğum günü için bakıcısının evine gittiğini ve o günden sonra kendisiyle irtibatlarının kesildiğini bildirdi.

Haberin Devamı

CEP TELEFONUNA GELEN MESAJ

Kardeşine ulaşmak için telefonla aradığı Bülent K'nın kendisine, “Benim 900 liramı aldı gitti, nerede olduğunu bilmiyorum” dediğini belirten Sevim T. şunları kaydetti:

“İrtibatımızın kesildiği 25 Temmuz'dan 3-4 gün sonra, yani kesik bacakların bulunduğu dönemlerde, sürekli kapalı olan kardeşimin cep telefonundan benim telefonuma, 'Ben Bülent K. ile ayrıldım. Erdek'e gidiyorum. Biraz gezeceğim' yazılı bir mesaj geldi. Bu sırada Bülent K. ile görüşmelerimiz devam ediyordu ancak o kardeşimin nerede olduğunu bilmiyordu. Son olarak da Beşevler Mahallesi'nde bir çöp konteynerinde kesik bacaklar bulundu. Şüphelendim, kardeşim hakkında kayıp ihbarında bulunmuştum. Fotoğraflarında kesik bacakların kardeşimin bacaklarına benzediğini fark ettim. Daha sonra benden, annem ve babamdan DNA için bazı örnekler alındı.”

Haberin Devamı

Sevim T. kardeşine ulaşabilmek için Bülent K'nın annesini aradığını da ifade ederek, “Annesi bana 'yeter artık, ne çok arıyorsun. Ben senin kardeşini nereden bileyim. Çöp konteynerinde bulunan bacaklar gibi olursun' diyerek beni tehdit etti” iddiasında bulundu.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!