Asya ile İhsan’ın aşkı kanlı bitti

Güncelleme Tarihi:

Asya ile İhsan’ın aşkı kanlı bitti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2010 00:00

Telefonda tanışan ve 3 aydır birlikte yaşayan evli İhsan Kaygısız’la, evli Asya G.’nin aşkı cinayetle sonuçlandı. Asya G.’den, “Kaçırıldım” diye mesaj alan koca ile kayınbirader, Van’dan İzmir’e gelip İhsan Kaygısız’ı öldürdü.

İZMİRLİ manav İhsan Kaygısız (49), 1.5 yıl önce tesadüf sonucu cep telefonuyla konuşup tanıştığı, evli bir çocuk annesi Asya G.’yi (35) Van’dan İzmir’e getirdi. 3 yaşındaki çocuğuyla Kaygısız’ın evine yerleşen Asya G. bir süre sonra bulunduğu ortamı beğenmeyince akrabalarına telefon edip “Kaçırıldım” dedi.

Akraba evinde yakalandılar

Kadının kocası ve kayınbiraderi İzmir’e gelerek önceki akşam Kaygısız’ı kaçırdı. Saat 18.30 sıralarında polisi arayan vatandaşlar, Karabağlar İlçesi’nde bir erkeğin zorla bir araca bindirildiğini ihbar etti. Kaçırılan kişinin İhsan Kaygısız olduğunu belirleyen polis, yaklaşık 3 aydır Asya G. ile olan ilişkisini öğrendi. Yapılan araştırmalarda Asya G.’nin kocası Ayhan G. ile kayınbiraderi Murat G.’nin bir haftadır İzmir’deki otellerde konakladıkları ve araçlarının plakası
/images/100/0x0/55ea6705f018fbb8f87d958d
saptandı. İstanbul’a gittikleri ve akrabalarının evinde kaldıkları belirlenen Asya G., kocası Ayhan G. ile kayınbiraderi Murat G. gece düzenlenen baskınla gözaltına alındı. Yapılan sorgulamada öldürüldüğü öğrenilen Kaygısız’ın cesedi, İzmir-Manisa karayolu Sabuncubeli mevkisi yakınlarında bulundu. Dövülüp kemerle boğulduğu belirlenen ceset, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Son görüntüler kamereda

Kaygısız’ın, kaçırılmadan önceki son görüntüleri marketin güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde marketten alışveriş yapan İlhan Kaygısız’ın, sık sık da kendisini kamyonetinde bekleyen Asya G.’nin yanına giderek fikir aldığı görülüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!