Santrforu yok

MAALESEF Türkiye’deki defans adamlarının genelde anlayışı bu. Taca atarsın, kornere atarsın, ikisini de yapamadın, topa vurursun.

Haberin Devamı

Hiçbirisini yapamazsan adam da çabuksa ve bir de ceza alanına giriyorsa bu sefer adama da vuramazsın. Çünkü penaltı olur ve golü yersin. Aslında maçta gol olacak hal yok. İki taraf da “mağlup olmayayım” kafasında. Ama beraberlik iki tarafa da yaramıyor. Bir tek Fener’le Bursa’ya yarıyor.
G.Saray’da santrfor yok. Sen “Tek santrforla bütün sezonu bitireceğim” dersen olacağın bu. Ondan sonra da diyorsun ki; “Benim rakibim F.Bahçe.” F.Bahçe biraz sıksa 5 tane santrforu var. Trabzonspor haddini bilerek oynadı. İki takımda da oyunu değiştirecek araya top atacak, çalım atacak oyuncu adedi az. Engin bir şey yapabilirdi, yaptı.  Yattara yapabilirdi, Ayhan yapabilirdi. Biraz da Kewell. Ya diğer oyuncular? Hepsi düz. Aynı tornadan çıkmış gibi.
İleriye çıkamıyorlar
G.Saray’da takım olarak defans anlayışı iyi yönde değişmiş. Ama bu sefer hücum güçlerini kaybetmişler. Sezon başı hep hücum ediyorlardı, geriye dönmüyorlardı. Şimdi de ileriye az çıkıyorlar. Daha doğrusu çıkamıyorlar. Herhalde fizik güçleri yetmiyor.
G.Saray takımında şu net gözüküyor. Antrenman yapmaya, çalışmaya yeni başlamışlar. İlk devrede az puan kaybederlerse ikinci yarı başarılıbir G.saray meydana çıkabilir.
Her zaman Türk teknik adamın yanındayım. Şenol Güneş bence Milli Takım’daki Şenol Güneş’ten çok daha iyi pozisyonda. Trabzon’a geldiği günden bu güne kadar bordo mavili kulüpteki farkı gözüküyor. Tebrikler.

BEĞENDiM

Haberin Devamı

Trabzonspor her şeye rağmen sahayı iyi parselledi.

BEĞENMEDiM

Galatasaray takımının hücum anlayışını.

DİKKAT

Türk futbolu her geçen gün aşağıya iniyor.

Yazarın Tüm Yazıları