Mirsad’ın kardeşi Emina Yugoslavya’da 1 numara

Güncelleme Tarihi:

Mirsad’ın kardeşi Emina Yugoslavya’da 1 numara
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2003 01:33

Milli basketbolcu Mirsad Türkcan'ın kız kardeşi Emina, müzik çalışmalarıyla Yugoslavya'da büyük bir başarıya imza attı. Emina, geçtiğimiz günlerde Belgrad'da düzenlenen ‘‘Suncane Skala’’ adlı müzik festivaline katıldı.1

Sesi ve güçlü yorumu ile büyük beğeni toplayan Emina, festivalde birinciliği kazanmakta zorluk çekmedi. Aldığı dereceyle gurur duyduğunu dile getiren şarkıcı, en büyük hedefinin müzikal kariyerini Türkiye'de sürdürmek ve iyi yerlere gelmek olduğunu belirtti. Yakın zamanda Türkiye'de çeşitli konserler vermeyi de planlayan Emina'nın bu başarısı, abisi Mirsad Türkcan'ı da heyecanlandırıyor. Türkcan, kardeşinin aldığı dereceden önce bir Türk vatandaşı, sonra da abi olarak büyük gurur duyduğunu söyledi.

Yugoslavya'daki Suncane Skala Festival'nde birinci olan Emina, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir Yugoslav gazetecinin ‘‘Abiniz Türkiye'de basketbol oynuyor. Bugün Türkiye ile Yugoslavya'nın maçı olsa, hangi tarafı tutardınız’’ sorusuna ‘‘Türkiye'yi tutardım’’ yanıtını verince tepki çekti. Bu sözler üzerine Yugoslav gazeteleri, ‘‘O halde müzik çalışmalarını gidip Türkiye'de sürdür’’ diye manşet attı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!