At sahibine göre kişner

BİR takım için futbolcu önemli, tamam. Transferler de önemli. O da tamam. Ama teknik direktörün ne kadar önemli olduğunu dün akşam gördük.

Haberin Devamı

Her şeyden önce bu Şota inanılmaz derecede spor ahlakı olan bir insandır. Teknik adamlığında da hep hedefleri yukarıda olan bir insan. Bu seneki Kayserispor’da zaten buna paralel görüntüleri net bir biçimde görüyoruz.
Dün gece Beşiktaş eğer bu stattan berabere ayrılsaydı, bırakın Kayserispor adına, futbol adına yazık olurdu. Hakemin başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar bütün pozisyonlarda Kayserisporlu futbolcuların akıllı baskıları var. Hem hücumda, hem defansta birbirlerine mükemmel yardım ettiler. Arada bir de olsa Beşiktaş oyuna çıkmayı, rakip kaleye gitmeyi düşündü ama bütün ikinci topları yine Kayserisporlular aldılar. Zaten gol maçın sonunda değil de ortalarında bir yerde gelseydi, fark açılırdı.
Kayseri ilk 5’te bitirir
Maçı televizyondan seyretmemize rağmen Kayseri’nin en gerideki son adamı ile en uçtaki adam arasındaki mesafeyi hep gördük. Tamam pilot kamera biraz yüksekte ama bu dar mesafeyi Beşiktaş kaldıramadı.  Diyecekler ki; “Beşiktaşta sakat oyuncular var.” Kayserispor’da da var. Ama Kayseri’deki oyun mantalitesi Beşiktaş’ta yok. Eğer ters işler olmazsa, bu Kayserispor ligi ilk 5’te bitirir!
Kayserispor’un attığı golde ofsayt yok. Net bir maç oldu. Çünkü Kayserili oyuncular hiçbir şekilde ne terbiyesizlik yaptılar, ne de centilmenlik dışına çıktılar. At sahibine göre kişner. Çünkü Şota öyle bir insan değil, tanırım. Beşiktaş derseniz, aynen. El bombası gibi ne zaman patlayacağı belli değil. Mesela hala daha Nihat’tan bir şey bekliyorsa siyah beyazlılar, onlara daha fazla söylenecek bir şey olmaz.

BEĞENDİM

Haberin Devamı

Kayserispor’un oyun anlayışını   çok beğendim.

BEĞENMEDİM

Beşiktaş gün geçtikçe eriyor, kötüye gidiyor.

DİKKAT

Siyah beyazlılar sezon başındaki havalarını kaybediyorlar.

Yazarın Tüm Yazıları