Beşi bir yerde

Güncelleme Tarihi:

Beşi bir yerde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2010 00:00

Geçtiğimiz yıllarda Nil Karaibrahimgil ve Hadise’yi reklam yüzü olarak kullanan Penti, bu kez sevilen dizilerin ünlü oyuncularını bir araya getirdi. Aşk-ı Memnu’nun Nihal’i, Yaprak Dökümü’nün Leyla’sı, Kavak Yelleri’in Aslı’sı, Ezel’in Bahar’ı, Aşk ve Ceza’nın Nadya’sının başrollerde olduğu reklam filmi 14 Ekim’de gösterilmeye başlayacak. Beş ünlü oyuncu, bu kez fantastik bir denizde, zamansız bir boyutta rüyaya dalıyor, neşe içinde dans ediyor, sere serpe uzanıyor, hayal kurup seyirciye ”ah o gemide ben de olsaydım” dedirtiyor

ZEYNEP BEŞERLER (Aşk ve Ceza’nın Nadya’sı, Arka Sokaklar’ın Melek’i)
Bu reklam izleyenlerde çikolata tadı bırakacak


Bir çorap markasının reklam filminde oynadım çünkü değişik olacağını düşündüm. İyi bir marka, güzel senaryo ve iyi oyuncular. Daha ne olsun? Bence bu reklam izleyende çikolata gibi bir tat bırakacak. Bacaklarıma çok güvenim yoktur ama fena sayılmazlar. Bacak boyum uzun sayılır. Çorap her kadın gibi benim hayatımda da önemli bir aksesuvar. En çok siyah ince, opak ve file çorabım var. Penti’nin bu kışa özel ürettiği İstanbul temalı çorapları çok beğendim. Çok çorap kaçıran bir insan olarak çorabın sağlam olması benim için önemli. İstanbul çorapları da sağlam gözüküyor.

GÖKÇE BAHADIR (Yaprak Dökümü’nün Leyla’sı)
Bacaklarıma güvenmem ama başkaları güvenmiş


Penti’nin teklifini kabul ettim, eğlenceli olacağını düşündüm. Çünkü dizide oynadığım rolün aksine neşeli bir yapım var, biraz o yönümle var olmak istedim. Sonuç çok iyi oldu. Bence herkes bir kez daha izleyebilmek için reklam aralarını bekleyecek. Bacaklarıma pek güvenmem ama başkaları güvenmiş ki, bu projede ben de varım. Çorap severim. Düz bir elbisenin altına desenli bir çorap çok hoş oluyor. En çok gri, siyah ve kahverengi çorabım var. Düz modellerin yanında yırtık ve çılgın olanları da tercih ederim. File ve jartiyer değil de, arkadan çizgili tercihim.
/images/100/0x0/55eb0890f018fbb8f8a6abbe


HAZAL KAYA (Aşk-ı Memnu’nun Nihal’i)
Madonna yüzünden arkadan tek çizgilileri seviyorum


Şahane oyuncu arkadaşlarımla birlikte bu reklamda oynadığım için çok mutluyum. Rüya gibi oldu. Bacaklarım reklam için yeteri kadar güzel mi değil mi diye, inanın hiç düşünmedim. Çorap benim için kışlık bir aksesuvar. Dolabımda sayısını bilmediğim kadar rengarenk soket çorap var. Soket çorap rekoru bende. Madonna yüzünden arkadan tek çizgi çorapları seviyorum bir de. Bir çorabın pamuklu ya da yün olmasına dikkat ederim. Sağlık önemli.

PELİN KARAHAN (Kavak Yelleri’nin Aslı’sı)
Soketin çorabın renklisi seksinin filesi favorim

Penti’nin daha önce çektiği reklam filmlerini çok beğendiğim için teklifi kabul ettim. Fiziğimden hoşnutum, bacağım yeteri kadar güzel mi değer mi, sorgulamadım. Soket çorabın renklisini severim. Uzun çoraplarda siyah ve kahve gibi klasik tonlar, ince çoraplarda ten rengini tercih ederim. Seksi çoraplardaysa file çorap favorim. Penti koleksiyonunda mus ve soket çorap karışımı modeller ve bordo minik kalpli olanları çok sevdim. Zaten çorap dediğin rahat ve hemen kaçmayacak kalitede olmalı.

SEDEF AVCI (Ezel’in Bahar’ı, Umut Yolcuları’nın Aslı’sı)
Henüz ben de seyretmedim ama çekerken çok eğlendik


Güzel bir kadroyla kaliteli bir iş oldu. Bu projeye evet dememin en önemli nedeni Zeynep, Hazal, Gökçe ve Pelin. Reklamı ben de henüz görmedim. Ama konsept olarak, rüya teması işlendi. Dolayısıyla izleyenler kendilerini bir hayal dünyasında hissedebilir. Aynı zamanda eğlenceli olduğunu düşünüyorum, çünkü biz kızlar çok eğlendik. Çorap kış günleri vazgeçilmezim oluyor. En çok dize kadar uzun, siyah ve gri çoraplarım var. Opak siyahları seviyorum. Alırken dokusuna ve örgüsüne dikkat ediyorum. Bacaklarıma ben değil, Penti yetkilileri güveniyor. Onlara teşekkür ediyorum.

REKLAM JINGLE’ININ SÖZLERİ

Ne istersen o olursun
Pentin olsun Pentin olsun
Olsun olsun ne olursun,
Pentin olsun Pentin olsun
Ne giyersen o olursun
Pentin olsun Pentin olsun...
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!