Penis büyütme aletinin en iyi müşterisi Türkler

Güncelleme Tarihi:

Penis büyütme aletinin en iyi müşterisi Türkler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2003 02:01

Berlin'de ‘‘PeniMaster’’ adıyla piyasaya sunulan penis büyütme aletinin mucidi ve pazarlamacısı Matthias Suchy, ‘‘Müşterilerimizin yüzde 15'ini Türkler oluşturuyor’’ dedi.

Erkeklerin küçük penis kábusuna son verdiklerini belirten Suchy, ‘‘Sadece küçük penisleri değil, yamuk, eğri olanları da uyguladığımız yöntemle ortadan kaldırıyoruz. Şimdiye kadar garantili binlerce sipariş verdik, hep memnuniyet duyduk’’ diye konuştu. Penis büyütme aletini üç yıldır internet üzerinden pazarlayan Suchy, penis büyüklüğünün ve tipinin hálá tabu olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

‘‘Göğsüne silikon taktıran bir kadın bunu rahatlıkla söyleyebiliyor, ama hiçbir erkek kolay kolay penisinin küçük olduğunu itiraf edemiyor. Günümüzün çalışan ve bağımsız olan kadınları, artık cinselliği boyutlarıyla algılayabiliyor, hatta zaman zaman tercih nedeni bile olabiliyor. Kadınların talepleri nedeniyle erkekler, artık penislerini büyütme telaşında.’’

Suchy, kendisinin geliştirdiği alet sayesinde, küçük veya yamuk penislerin uzatılıp, düzeltildiğini vurgulayarak, aleti her gün en az 4 saat takmanın önemli olduğunu belirtti. Üç yıl garanti verdiği penis büyütme aletinin başarı oranının, herkese göre farklı olduğunu söyleyen Suchy, ‘‘Uzama kişiden kişiye değişebiliyor. Bazı erkeklerinki çok daha çabuk uzuyor. Ayrıca kullanımı çok rahat ve pratik. Günlük hayatta da aynı şekilde geçerli. Zaten beğenilmezse aleti 3 hafta içerisinde teslim edilmesi şartı ve garantisi ile geri alarak ödenen parayı iade ediyoruz’’ dedi. Suchy, aleti her gün takmanın ‘‘şart olduğunu’’ vurguladı. Matthias Suchy, ‘‘Ne kadar uzun süre takılırsa, o kadar çabuk uzama etkisi gösterir. Anlayacağınız büyük bir penis için vakit ve sabır gerekiyor’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!