17 bin seyirci nerede?

Nereden baksanız 15-20 bin kişi avanta girmiş. O zaman kusura bakmayın, bu İzmir’de tuhaf işler dönüyor. Birileri para kazanıyorlar, hem kulüpler hem devlet kaybediyor.

Haberin Devamı

NE tarafa baksan kötü. Zemine bakıyorsun, kötü. Peki başka statlar nasıl? Onların da çoğu kötü. Futbola bakıyorsun, çok kötü.
Düzelir mi? Zor gözüküyor. Galatasaray takımı şampiyonluğa oynuyor. Yani 18’de birinci takım olacak. Peki Bucaspor’un hedefi ne? Önce küme düşmemek. Yani 15 takımdan biri olacak. İşi daha kolay. Peki G.Saray’ın işi zor da, takımı nasıl? Sağından bakıyorum, solundan bakıyorum, üstten bakıyorum, alttan bakıyorum, yandan bakıyorum ışık zor gözüküyor.
Gol tesadüftü
 Nedenine gelince bir defa yardımlaşma yok. İki, daha da kötüsü Galatasaray durarak oynuyor. Ne top almaya çıkan var, ne top almaya giden. Misimovic, geldiği takımda asist kralı. Bizde yok, neden? Çünkü G.Saray orta sahasında top oynayacak oyuncuya Allah kolaylık versin. Sarı kırmızılılarda bir ileride oynayanlar, bir de geride oynayanlar var. Dün Ayhan’ın bulduğu gibi tamamen tesadüf, hazırlanmamış, rakibin bir anlık gafletinden başka Galatasaray’ın gol atacak hali yoktu.
Toplama takım Buca
Bucaspor, lige çıkarken belli prensipleri ve politikası olan bir kulüptü. Ama şu görüntüsü toplama bir takımı andırıyor. Sanki o geleneksel kulüp havasından uzaklaşmışlar. 15 takımda bir olmak için bu kadar toplama takıma gerek yok. Bu da onların bileceği iş.
Çeteler içeride
İzmir Atatürk Stadı’nda maç oynandı mı tuhaf işler oluyor. Stada bakıyorum 45 bin civarında seyirci var. Soruyorum ne kadar bilet satılmış, 28 bin. Yani nereden baksanız 25-30 bin seyirci avanta girmiş. O zaman kusura bakmayın, bu İzmir’de tuhaf işler dönüyor. Birileri para kazanıyorlar, hem kulüpler hem devlet kaybediyor. O zaman çeteleri dışarıda aramayalım. Aylar önce İbrahim Onuk ağabeyimizi kaybettik. Şimdi de Halim Çorbalı. Dürüst adamlardı, düzgün adamlardı. Yalnızca futbola hizmet verdiler. Nur içinde yatsınlar.

 

Yazarın Tüm Yazıları