Çorap örerler

FUTBOLDA kazanan haklıdır. Rakip zayıfmış, senin futbolcuların takımlarında oynamıyorlarmış, hepsi tamam. Maç 3-0 olduğuna göre oynamayanlar da haklı, onları seçenler de... Peki nereye kadar?

Haberin Devamı

Önce sadede gelelim. Kazakistan, Bank Asya Lig’inde oynasa kesinlikle küme düşer. Hangi ligde oynar bilemem ama dün gece bizim rakibimiz idi. İlk golü atana kadar Kazaklar iyi mücadele ettiler. Heveslilerdi. Ama iki golü üst üste yiyince işi bıraktılar, havlu attılar. Zaten ondan sonra da bizim takım ayağa top yaparak 90 dakikayı tamamlamayı düşündü. Peki biz bu kadro ile bu gruptan çıkar mıyız? Çok zorlanırız.
Yük Emre’ye biniyor
Bakınız, aynı kadro ile İstanbul’da Belçika ile oynayacağız. Eğer bu orta saha ile sahaya çıkarsak işimiz zor. Nedenine gelince... Yük bir tek Emre’nin üzerine biniyor. Hamit de ona yardım ediyor. Ama Emre dün gece hiç baskı görmeden oynadı. İstediği gibi top koşturdu. Hatta at koşturdu. Peki Belçika’ya karşı orta alanı bu kadar rahat ele geçirebilir miyiz? Bence zor. Çünkü Kazak takımı ne kontratak yapmayı biliyor, ne atak yapmayı, ne de defans yapmayı... Averaj lazım olsaydı iyi oynayabilirdik.
Nihat güzel bir gol atmasına rağmen yine etkisiz idi. Defansta yine açıklar veriyoruz. Bu Kazak takımına bile. Yarın diğer takımlar Kazaklar’ın öremediği çorabı başımıza örebilirler. Türkiye liginden yedekler dahil 5 tane milli takım çıkartsak bu Kazak takımını yener.
Antrenman maçı
Güzel ciddi bir antrenman maçı oldu. Orta alanda ve defansta yaptığımız hatalardan ders alabildik mi bilemem. Bu maçta bile golleri çabuk bulamasaydık sanki bana zorlanacaktık gibi geldi. Ama olsun. Bu tip takımlar tehlikelidir. Körün taşı atarlar, kafanı yararlar. Öyle bir kazaya kurban gitmedik.
İstanbul’daki Belçika maçında ne olduğumuzu daha net göreceğiz. Bu maçta hakem falan sormayın. Maçı Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev bile yönetse zaten bu kadar yönetirdi.

BEĞENDiM

Haberin Devamı

Takımlarında oynamayanların mücadelesini.

BEĞENMEDiM

Orta sahada yük sadece Emre Belözoğlu’nun omuzunda.

DİKKAT

Defansta yine akıl almaz açıklar veriyoruz.

Yazarın Tüm Yazıları