Alessandra’yla Boğaz’da bir gece

“Bugün helikopterle Boğaz köprüsünün altından geçtik, inanılmaz heyecanlıydı” diye masaya oturur oturmaz anlatmaya başladı Alessandra Ambrosio...

Haberin Devamı

Gözlerinin parıltısından belliydi çok etkilendiği.
Kerpe’ye fotoğraf çekimine helikopterle giderken bir Boğaz turu da yapmışlar.
İstanbul’u anlata anlata bitiremiyor:
“Brezilya’da bütün arkadaşlarım Türkiye’nin muhteşem bir ülke olduğunu söyler dururdu. Ama ben bu kadarını beklemiyordum. Artık daha sık geleceğim buraya. Güney sahillerini de çok merak ediyorum...”
İkinci çocuğu yapacağım
Dört gündür İstanbul’da Alessandra. “Bebeğini özlemedin mi” diye sordum. 2 yaşında, Anja adında bir kızı var. “Çok özledim” diyerek cep telefonundan kızının fotoğraflarını gösterdi.
İstanbul’dan Kore’ye geçecekmiş, 5 gün daha işi var. “Toplam 9 gün olacak. Hiç bu kadar uzun süre ayrı kalmamıştık” dedi.
“İkinci çocuğu yapacak mısın” soruma da tereddütsüz ‘evet’ yanıtını verdi. “Çok istiyorum ikinci çocuğu. Anja’ya kardeş yapacağız” diyerek nişanlısı Jamie’ye sarıldı tüm sempatikliğiyle.
Amerika-Brezilya
maçına gidelim
Federasyon’un yapması gerekeni ben yaptım, Alessandra ve Jamie’yi Dünya Basketbol Şampiyonası’na, Amerika-Brezilya maçına davet ettim. Jamie Amerikalı, Alessandra Brezilyalı...
Jamie hemen kabul etti ama Alessandra İstanbul’u gezmek istiyor. “Hayır ben yarın akşam Sunset’e gitmek istiyorum” dedi ısrarla.
Nişanlısıyla birlikte ikna etmek için epey uğraştık. “Ben Brezilya forması giyerim ama” diyerek biraz yumuşadıysa da ikna olacak gibi gözükmedi bana.
Oysa Brezilya formasıyla renk katardı Alessandra şampiyonaya...
Türk modası beni şaşırttı
Alessandra son derece sempatik, kaprissiz bir model. Koton bu yıl çok önemli bir şey yaparak hem kapanış defilesine çıkardı hem de 2011 mayo-bikini kreasyonunun yüzü yaptı Alessandra’yı.
“İstanbul Fashion Week’i nasıl buldun” diye sorunca başladı anlatmaya:
“Türk modasının bu kadar yaratıcı olduğunu hiç bilmiyordum. Modacılarınız beni çok şaşırttı. Hakan Yıldırım’ın kreasyonlarına bayıldım. Defilede giydiğim mayo çok güzeldi mesela...”
Kerpe’de Koray Birand’ın yaptığı fotoğraf çekimlerinde Koton’un mayolarının tamamını giymiş Alessandra... “Çok güzel çekimler oldu” diyerek telefonundan gösterdi kareleri. “Ben istiyorum bunları” deyince de anında benim telefonuma gönderdi...
Koton’un sahibi Yılmaz Yılmaz, çekimlerde kullanılan koleksiyonun tamamını hediye edecek Alessandra’ya...

Acun’la yarışacak

Haberin Devamı

“Deal or No Deal’de yarışacağım” dedi. Bilmiyordum Acun’un programına konuk olacağını. Henüz tanışmamışlar daha. “Yarın çekim var ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum çünkü şovu hiç izlemedim” dedi. “O bana yardım edecek” diyerek nişanlısı Jamie’yi gösterdi. Jamie Amerika’da “Deal or No Deal”i sık sık izlermiş, Alessandra ise hiç izlememiş. “300 bin dolar kazanabilirsin” dedim, “Hiç sanmıyorum ama yardım için yarışacağım, belki kazanırım” yanıtını verdi. “Bruce Willis, 50 Cent, Adriana Lima da yarıştı” dedim. Adriana’nın adını duyunca biraz suratı mı değişti ne...

Twitter’dan yayın

Haberin Devamı

Alessandra da Twitter delisi çıktı. Sürekli fotoğraf çekiyor, takipçilerine İstanbul’un ne kadar etkileyici olduğunu yazıp duruyor. Twitter kullanmayan Jamie de bu duruma sinir oluyor. Gece boyu twitleyip durduk karşılıklı... Zuma’nın yemeklerine de bayıldı, manzarasına da Alessandra. Gece biterken İstanbul’da Los Angeles’tan
daha güzel
restoranlar
olduğunu
söyleyip
duruyordu.

Yazarın Tüm Yazıları