Konya'da buzdolabında 4 çocuk cesedi bulundu

Güncelleme Tarihi:

Konyada buzdolabında 4 çocuk cesedi bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2010 19:09

Konya'nın Kulu ilçesine bağlı Tavşançalı beldesindeki boş bir binada, kullanılmayan bir buzdolabı içinde 4 çocuk cesedi bulundu.

Haberin Devamı

KONYA'nın Kulu İlçesine bağlı Tavşançalı Beldesi'nde, kullanılmayan sanayi tipi buzdolabında 4 kardeşin cesetleri bulundu. Çocukların oyun oynarken buzdolabına girdikleri, çıkamayınca da havasızlıktan öldükleri iddia edildi.

Tavşançalı Beldesi Uzunkuyu Mahallesi Ali Ağa Yaylasında çobanlık yapan Mehmet Üçer ve Nazmiye Üçer, oynayan çocukları 4 yaşındaki Saime, 7 yaşındaki Aynur, 10 yaşındaki Ozan ve 11 yaşındaki Ebru Üçer’in uzun süre ortalıkta göremeyince, aramaya başladı. Aramaya Üçer çiftinin yakınları da katıldı. Arama sonunda 4 kardeşin cesetleri, saat 18.00 sıralarında boş bir binada kullanılmayan derin dondurucu özelliği olan sanayi tipi bir buzdolabının içinde bulundu.

Durum güvenlik kuvvetlerine bildirilirken, 4 kardeşin oynamak için buzdolabına girmiş olabilecekleri, çıkamayınca havasızlıktan öldükleri ihtimali üzerinde duruluyor.

BABA: DOLABA NASIL GİRDİKLERİNE HAYRET EDİYORUM

Haberin Devamı

Kulu İlçesine bağlı Tavşançalı Beldesi'nde kaybolduktan saatler sonra buzdolabında çocuklarının cesetleriz bulunan Nazmiye-Mehmet Üçer çiftinin evleri, olaydan sonra akraba ve komşularının akınına uğradı. Sinir krizi geçiren Anne Üçer, yakınları tarafından güçlükle teskin edilmeye çalışılırken, baba Üçer ise uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadı. Oldukça bitkin bir halde görünen baba Mehmet Üçer, patronu Ömer Dağhan ile Tavşancıl Beldesi merkezinde bulundukları bir sırada eşinin telefonla arayıp çocuklarının kayıp olduğunu söylemesi üzerine eve geldiklerini söyledi. Çocuklarını Ömer Dağhan'ın bulduğunu belirten Mehmet Üçer, şunları söyledi:

“Eşim çocukların olmadığını haber verdi. Patronum Ömer Dağhan ile Tavşancıl Beldesi'nin merkezindeydik, kayıp haberi üzerine hemen eve geldik, çevresini araştırdık. O sırada patronum 300 metre ileredeki evde çocukların cesedini buldu. Bana haber verdi birlikte cesetleri çıkardık. O dalaba nasıl girdiklerine hayret ediyorum. Zincirle dolanmış ama kilitli olmayan evin kapısını kendileri açarak girmişler. Daha önce de evin önündeki balkonda sürekli oynularlardı. Ama içeri girmezlerdi. Ben evin içini gezdim ama dolaba bakmamıştım. Benden sonra patronum bakıp çocukları görüyor.”

Haberin Devamı

Olayla ilgili jandarma ekipleri araştırma başlatırken, çocukları bulan Ömer dağhan'ın da ifadesi alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!