Ölüsü yeter

FENERBAHÇE’nin yeni transferi, Fransa Ligi Gol Kralı Niang tribünde. Fenerbahçe’nin golcü oyuncusu Semih ise oyunda. Semih iki attı, bir attırdı. Gökhan Ünal kenarda. Alex oyundan çıkıyor, kaptanlık pazubandını Semih’e veriyor, o da götürüp Emre’ye teslim ediyor. Emre de almak istemiyor. Bunların anlamı nedir?

Haberin Devamı

Semih “Bundan sonra ben yokum arkadaş mı” diyor? Yoksa Semih şimdiye kadar olduğu gibi hiç sesini çıkarmadan Fenerbahçe’nin tarihi, ebedi ve ezeli yedek santrforu olarak sarı lacivertlilerde futbolu mu bırakacak? Çünkü Semih oynamadığı zaman sorun yaratan bir oyuncu değil. Bir futbolcu grubunu oynatmak istiyorsan eğer, o futbolcu grubunu yedek kulübesi ile tehdit edeceksin. Eğer o oyuncular “kötü mücadele ederim” veya “kötü oynarım” dediğinde yedek kulübesine bakıp “yerime her an girebilecek oyuncular var” diye düşünürse o takım başarılı olur. Yoksa olamaz.

Değneğin ucu

Fenerbahçe’nin en büyük eksiği rekabet. Eskiden tabi senatörler vardı. Aynı onlar gibiler. Hafif değneğin ucunu gördüler, kımıldadılar. İlk yarım saat 4 gol, iş bitti. Peki Antalyaspor’a ne demeli? Anlamak mümkün değil. Sıcağa bahane bulsalar olmaz. Çünkü devamlı antrenman yaptıkları yer ve maç yaptıkları yer buradan berbat.

Haberin Devamı

Güiza da oynardı

Fenerbahçe şunu çözemiyor. Sarı lacivertlilerdeki sorun bir yerde santrfor değil. Bence Güiza da bu takımda oynardı, Semih de. Ama ne zaman? Kenarlardan top getirdiğin zaman. Nitekim biraz getirdiler. Semih de golleri rahatlıkla attı.
Fenerbahçe iki yıldır Gökhan Gönül’le tek kanadı kullanıyor. Sol kanadı iyi kullanamıyor. Bu sene Stoch sol çizgiye indiği zaman F.Bahçe’ye çok yararlı oluyor. Hücumda alanı genişletiyorlar. Alex ve Emre de çabuk yön değiştiren futbolcu tipi olduklarından sarı lacivertliler rakip defansları zayıf anlarda yakalayabiliyorlar.

Lugano’suz revani

Lugano’suz Fener defansı revani gibi oluyor. Parçala parçala ye. Cristian’ın oyuna etkisi çok az. Emre bazen ileriye çıktığında oraya daha sağlam birisi lazım. Dünkü maç F.Bahçe’yi aldatmasın. Dün geceki Antalyaspor’u çok halı saha takımı yener.
Antalyaspor dün “F.Bahçe’yi rahat yeneriz” havasına girmiş. Yaptıkları en büyük hata da oydu. Büyük takımların günü gününe uymaz. Onun için kendini sağlama alacaksın.

DİKKAT

Acaba Fenerbahçe seyirisi takımını fazla mı geriyor?

BEĞENDiM

Dün gece Fenerbahçe takımındaki yardımlaşmayı.

BEĞENMEDİM

Haberin Devamı

Antalyaspor’un sahadaki takımını. Kenarda Şifo Mehmet’in boş ve çaresiz bakışlarını.

 

Yazarın Tüm Yazıları