İstanbul, Muğla ve Mersin'den kan donduran üç haber

Güncelleme Tarihi:

İstanbul, Muğla ve Mersinden kan donduran üç haber
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2010 01:56

İstanbul, Mersin ve Muğla'nın Fethiye İlçesi'nden kan donduran üç vahşet haberi geldi. İstanbul'da bir adam birlikte yaşadığı kadını elektrikli testere ile parçalara ayırdı. Fethiye'de bir kadın boşanmasına rağmen birlikte yaşadığı eski eşini öldürdükten sonra parçaladı ve parçaları buzdolabında 4 gün sakladı. Mersin'de ise bir kişi, boşanmak isteyen eşini 10. kattan aşağı atarak öldürdü.

Haberin Devamı

TESTERE FİLMİ GERÇEK OLDU / WEB TV

Beyoğlu’nda, 61 yaşındaki Neşide Dırmıkçı, evinde elektrikli testere ile parçalanarak öldürülmüş halde bulundu.Polis cinayetin geçtiğimiz Cumartesi işlendiğinin belirlendiğini, kadının bacakları ve kollarının buzdolabında bulunduğunu belirtti. Cinayeti işlediği gerekçesiyle gözaltına alınan Dırmıkçı’nın birlikte yaşadığı kişi ifadesinde, “Öldürdüm ama pişman değilim” dedi.

Korkunç olay, apartman sakinlerinin koku nedeniyle polise ihbarda bulunmasıyla ortaya çıktı. Dün saat 22.30 sıralarında apartmanın 2 numaralı dairesine giren polis, Neşide Dırmıkçı’nın parçalanmış cesedi ile karşılaştı. Cesedin bir çarşafa sarılı olduğunu gören polis, kadının gövdesinden ayrılan kolları ve bacaklarını da buzdolabında buldu. Polis, komşuların ifadeleri doğrultusunda Neşide Dırmıkçı’nın birlikte yaşadığı kişiyi bir kahvehanede gözaltına aldı.

Haberin Devamı

3 GÜN EVE GİRİP ÇIKTI

Polisle birlikte eve girdiğini söyleyen bir apartman sakini, kadının birlikte yaşadığı kişinin 3 gün eve girip çıktığını ve gündüz saatlerinde balkondaki çiçekleri suladığını belirtti. Cinayetin Cumartesi günü işlendiğini tahmin ettiklerini söyleyen apartman sakini, “Sürekli kavga ediyorlardı. Cumartesi akşamı yine sesleri geldi ancak ses bir anda kesildi. Sanırım o sırada kadını öldürdü. Ve 3 gün bir şey olmamış gibi eve girip çıktı. Polisle birlikte ben de eve girdi. Her tarafta kan vardı. Küçük bir elektrikli testere de ortada duruyordu. Polisler, ilk önce parçaları attığını düşündüler. Ama sonra buzdolabına koyduğunu söylemiş” diye konuştu.

Gözaltına alınarak ilk önce Taksim Polis Merkezi’ne, daha sonra Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen şüphelinin ilk ifadesinde, “7 yıldır birlikteydik. Öldürdüm ama pişman değilim” dediği belirtildi.

TÜYLER ÜRPERTEN İFADE

Gözaltına alınan 76 yaşındaki B.C.T.'nin polisteki ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

 

Haberin Devamı

61 yaşındaki Neşide Dırmıkçı'yla 10 yıldır birlikte yaşadığını söyleyen B.C.T., 20 yıl önce eşinden boşandığı ve 3 çocuğunun olduğu belirtildi. B.C.T.'nin ifadesinde, "Sürekli içiyordu ve bana hakaretler ediyordu. Ayıldığında ise telefon edip tekrar beni çağrıyordu" dediği öğrenildi.

 

B.C.T.'nin cinayet gecesini ise şöyle anlattığı belirtildi: "Yine cuma günü aşırı alkollüydü. Bana haraket edince kapıya yöneldim. Ancak elinde bıçakla yolumu kesti ve 'Beni terkedemezsin' dedi. Ben de 'Sen Tanrı'yı bile katil edersin' diye bağırdım. Boğuşma sırasında bıçağı alarak öldürdüm. Cesetten kurtulmak için ise perşembe pazarında gidip 250 liraya motorlu testere aldım. Testere ile ayak bileklerini ve sol kolunu kestim. Bunları buzdolabına koydum. Ancak ceset buzdolabına sığmayınca kokmaması için buzları kırarak cesetin üzerine koydum"

 

Haberin Devamı

B.C.T. olayın ardından 3 gün boyunca eve gidip geldiğini ifade ederken , "Eve gidip geliyordum. Onu soran komşulara Akçay'a teyzesinin kızına gittiğini söylüyordum. Taksim'e gezmeye gittiğimde polis beni gözaltına aldı" şeklinde konuştuğu söylendi.

 

GÜVENLİK KAMERASIN YANSIDI

 

Öte yandan B.C.T. vahşi cinayetin ardından 3 gün boyunca eve girip çıktı. Hiçbirşey olmamış gibi günlük yaşamına devam eden B.C.T.'nin pazartesi günü evin yakınındaki bir manavın güvenlik kamerasına yansıdı. B.C.T.'nin saat 16:13'de elinde bir poşetle evden çıkıp Cihangir'e doğru yürüdüğü görülüyor

 

SOKAKTA SESSİZLİK

 

Bu arada cinayetin işlendiği sokakta sessizlik hakim. Neşide Dırmıkçı'nın karşı komşusu Turan Turanlı, "Başı sıkıştığı zaman çalardı benim zilimi, bizden yardım isterdi. Bu olayda hiçbir ses duymadık.Yanında kalan adamla hergün kavga ediyorlardı. Sabaha kadar içiyorlardı" diye konuştu. Apartmanın saran kötü kokunun nedenini anlamak için etrafta kedi leşi aradıklarını söyleyen Turanlı, "Biz kedi ölüsü arıyoruz sağda solda, aklımıza öyle bir şey gelmedi. Parçaların bir kısmını dolaptan çıkardılar" şeklinde konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!