Müyap Ödülleri dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Müyap Ödülleri dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2003 09:33

Müzik Yapımcıları Meslek Birliği'nin (MÜ-YAP) ''1. Uluslararası Müzik Fuarı ve Festivali'' çerçevesinde düzenlenen ''Türkiye Müzik Endüstrisi Ödülleri'', törenle sahiplerine verildi. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen ödül töreninde, dereceye girenler açıklandı.

Haberin Devamı

Albümleri 300 binin üzerinde satış yapan, ''Senin İçin'' albümüyle Muazzez Ersoy, ''Şarkı Söylemek Lazım'' albümüyle Sezen Aksu, ''Artı''albümüyle Emrah, ''Ne Oldu Can'' albümüyle Kayahan, ''Zaman'' albümüyle Kıraç, ''Leyla'' albümüyle Özcan Deniz, ''Yüzyılın Türküleri'' albümüyle Mahsun Kırmızıgül, ''Bir Erkeğin Günlüğü'' albümüyle Haluk Levent, ''Neden'' albümüyle Candan Erçetin, ''Ahdım Olsun'' albümüyle Ebru Gündeş, ''Neler Oluyor Bize'' albümüyle İlhan Şeşen, ''Haberin Olsun'' albümüyle Yıldız Tilbe ve ''Ay Yüzlüm'' albümüyle Murat Göğebakan ile yapımcı şirketlerin yetkililerine ödülleri verildi.

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konser nedeniyle törene katılamayan Sezen Aksu, salona uydu aracılığıyla canlı bağlandı. Ödül için teşekkürlerini sunan Aksu, davetliler için bir de şarkı seslendirdi.     Törende, Yabancı Albüm kategorisinde de rap şarkıcısı Eminem'in ''Eminem Show'' albümü ile Shakira'nın ''Servico de Lavanderia''albümünün yapımcı şirketlerinin temsilcileri ödüllerini aldılar.

Haberin Devamı

ONUR ÖDÜLLERİ
 
Törende, MÜ-YAP Yaşar Kekava Özel Onur Ödülü Orhan Gencebay'a, diğer Onur Ödülleri ise Sertab Erener, TRT Televizyonu Daire Başkanı Yardımcısı ve Eurovision Delegasyon Başkanı Zafer Ası ve Sony Music Genel Müdürü Melih Ayraçman'a verildi. Törenin sonunda, Sertab Erener davetlilere bir konser verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!