‘Doctors’ kartıyla üç yılda 60 bin doktora ulaşacak

Güncelleme Tarihi:

‘Doctors’ kartıyla üç yılda 60 bin doktora ulaşacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2010 00:00

Finansbank doktorlara özel ‘ClubFinans Doctors’ kartını hayata geçirdi.

Doktorların yaptığı işe uyumlu olarak Anadolu’da 400 yıl boyunca sayısız doktorun yetiştiği, hastaların şifa bulduğu Edirne Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’nde gerçekleştirilen ClubFinans Doctors’ın tanıtımında konuşan Finansbank Perakende Bankacılık Pazarlama Koordinatörü Erkin Aydın, dünyanın en önemli mesleğini yerine getiren ve birçok ayrıcalığı hak eden doktorlara özel ClubFinans Doctors’ı geliştirdiklerini söyledi.
Kalplerini dinleyeceğiz
Müşterilerinin ihtiyaçlarını anlamak ve o ihtiyaçlara cevap verebilmek amacıyla çalıştıklarını belirten Aydın şunları söyledi: “Doktorlar her zaman bizlerin kalbini dinliyorlar, ama çoğu zaman kendi kalplerinin sesini duymaya fırsat bile  bulamıyorlar. Finansbank olarak, Türkiye’de halen aktif olarak görev yapan 120 bini aşkın doktorun yaklaşık yarısını, 3 yıl içinde ClubFinans Doctors üyesi yapmayı hedefliyoruz.”
İki farklı segment
Müşterilerine dilediklerini sağlamaya çalıştıklarını söyleyen Aydın, şöyle konuştu: “Bu bakış açısıyla Finansbank Bireysel Bankacılık Bölümü’nü, 2009 yılında müşteri profili ve ihtiyaçlarını göz önünde tutarak Kitle Segment Yönetimi ve Yüksek Gelir Segmenti olarak ikiye ayırdık. 2009’da yılında kitle segmenti aktif müşteri sayımızda yüzde 136 gibi önemli bir oranda artış oldu.”
1.6 milyon müşteri
2010 yılına da kitle segmenti aktif müşteri sayısında yüzde 15 artışla başladıklarını belirten Aydın, “Müşteri sayımız 1.6 milyona dayandı. Bireysel Bankacılık, 470 şubede, 1354 müşteri temsilcisiyle kitle segmenti müşterilerimize hizmet veriyor. Yüksek segmentte ise aktif müşteri sayımız geçen yıl yüzde 70 arttı. İlk altı aylık dönemde portföyümüze 4 bin yeni müşteri kattık.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!