Penaltı değildi

Santos istese devam edebilirdi. Ancak o, kendini göstermelik bir şekilde bırakıyor. Brezilyalı futbolcu, Türkiye’deki olayı çabuk çözmüş. Bu tür yollara başvurup ucuz penaltı bekliyor. Hakemin kararı doğru.

Haberin Devamı

DİYORLAR ki: “Fenerbahçe gergin. Bu maçı kaybederse ortalık karışacak.”  Türkiye’de kulüpler bir maça bağlı mı yönetiliyor? Yani bir maç kaybedilince her şey kötü, bir maç kazanılınca toz pembe mi olacak? Maç bitince şöyle bir düşünün, 90 dakikalık bir maç izlediniz, o kadar da seyirci var. Peki bu 90 dakika boyunca akılda kalan ne var? Bunu hem Fenerbahçe, hem de Gaziantepspor için söylüyorum. Güiza’nın attığı mükemmel bir gol. O da tesadüf değil. Topun gittiği yere vurmak istedi, vurdu. O top gitti gol oldu.
Peki dönüp size gene soruyorum. Fenerbahçe kalecisi Volkan ve Gaziantepspor kalecisi Mahmut’un zorlandığı bir tane pozisyon söyler misiniz? Kurtardıkları toplar, yere yatmalar... Hiçbiri yok. Peki iki taraf defansının da zorlandığı pozisyonları bana söyler misiniz? O da yok. Nasıl bir lig oynuyoruz? Sadece adı Süper. Bırakın süperi, ben normale bile razıyım.
Emre nereye kadar?
Daum, baktı ki, ikinci yarı Emre oyundan atılıp Ali Sami Yen’e gidemeyecek. Hakem atmadan o oyundan aldı. Peki bu Emre’yi ne zamana kadar kurtaracak, merak ediyorum. Artık bu konu Türkiye’de tuhaf boyutlara ulaştı. Taraflar düşünsün, bize ne? Fenerbahçeli futbolcuların akılları haftaya oynayacakları Galatasaray maçında. O net gözüküyordu. Beşiktaş’ın bir kısmı da Kasımpaşa çukurunda kaldı.
Şampiyonluk altın tepside
Aslında bu büyüklerin bu saçmasapan düşüncelerinden ve havalarından bu Bursaspor ne kadar faydalanır bilemiyorum ama şu andaki şampiyonluk altın bir tepside yeşil beyazlıların önünde duruyor. Bunu müzelerine götürürler mi, götüremezler mi? Onların elinde ama biraz sakin, biraz da akıllı olurlarsa hiç de zor değil. Öyle gözüküyor.

Haberin Devamı

Ligin en normal benzinli hakemi

Şimdi yazacaksınız 4-4-2, 4-3-3, 4-2-1-3... Hepsi hikaye. Türkiye’deki futbolcular aldıkları paranın karşılığını veriyorlar mı? Kesinlikle hayır. Yönetici derseniz sıkıştığı zaman “hakem” diyor. Dün akşam ona da kimse bir şey söyleyemez. Kuddusi Müftüoğlu bence şu anda Türkiye Süper Ligi’nin en normal benzinli hakemi.

Güiza’nın gidişatı Anelka’ya benziyor

Haberin Devamı

ATTIĞI golden dolayı söylemiyorum. Güiza, iyi bir santrfor. Dünyada çok az futbolcuda aynı anda olabilecek meziyetlere sahip. Hem çabuk, hem de süratli bir oyuncu. Ama Fenerbahçe bu Güiza’dan faydalanamıyor. Bunun da kabahati kesinlikle Güiza’da değil. Sarı lacivertliler aynı şekilde Anelka’dan da faydalanamamışlardı. Sonra Anelka ne oldu biliyorsunuz. Güiza’nın da gidişini ben Anelka’ya benzetiyorum.

Penaltı değildi Penaltı değildi

Penaltı değildi Penaltı değildi

 

 

Yazarın Tüm Yazıları