Komedi filmi gibi

F.Bahçe taraftarındaki heyecan ve hırs, futbolcuda olsa, bu takım uçar. Ama yere çakılıyorlar. F.Bahçeliler, pres yapmayan Büyükşehir karşısında rahatça paslaşmaları gerekirken, topu rakiplerinin üstüne attılar.

Haberin Devamı

ERMAN TOROĞLU POZİSYONLARI YORUMLADI

FENERBAHÇE taraftarına helal olsun... Takım kötü gidiyor, takım hem idari hem teknik açıdan kötü yönetiliyor, ama onlar çok terste kalmasına rağmen Olimpiyat Stadı’na gidip dolduruyorlar. Fenerium’lara gidip alışverişlerini yaparak takımlarına sahip çıkıyorlar. Ama takım yürümüyor. Fenerbahçe seyircisindeki heyecan, hırs futbolcuda veya yöneticilerde olsa, bu takım uçar. Ama yere çakılıyorlar...
Fiyat farkına bakın
Gene İstanbul Büyükşehir Belediyesi kazandı... Peki, çatır çatır, çok iyi top oynayarak mı kazandı? Hayır. Büyükşehir Belediye’nin eski futbolu yok, çünkü sakatı çok. Peki, Fenerbahçe’de de sakat var tamam da, Fenerbahçe takımı ile Büyükşehir Belediyesi’nin arasındaki fiyat ve kalite farkına bakın...
Bunu iki şekilde tartışabilirsiniz... Ya bu futbolcular verilen paraları haketmiyorlar ya da bunlara verilen paralar şişirme paralar. Yönetici bilgisizliği... Onun kararını tabii ki Fenerbahçe seyircisi verecek. Bize düşmez...
Az hücum etti
Büyükşehir Belediye teknik olarak ne yaptı? Çok basit; çok az hücum etti. Bu az hücumlardan dönerken de topla oynayan Fenerbahçeliler’e kimse baskı yapmadı. Büyükşehirliler gerisin geriye dönüp, kendi 30-35 metrelerine yerleştiler ve sarı lacivertlileri beklediler. İşin tuhaf tarafı, bu Fenerbahçeliler de bomboş ve pres yapmayan Büyükşehir karşısında kendi aralarında rahatça paslaşacaklarına, topu rakiplerinin üstüne attılar. Yani komedi filmi gibi.
Alex gol attı ama
Büyükşehir Fenerbahçe’ye 3 defa hücum etti, 2’sini gol yaptı. Alex son zamanlarda durgun. Bir gol attı ama oyunda etkisi sıfır. Emre iyi şeyler yapıyor, çalışıyor ama o da çok fazla gereksiz yere hırslanarak ve topla oynayarak bu işi yapmaya kalkıyor.
Alex ile Emre yan yana oynayınca Fener defansının üzerine fazla yük biniyor. Rakip az gelmesine rağmen, hiç darbe almadan, sıfır kilometre bir halde Fener defansının üstüne bindiriyor.
“Misal?” derseniz, Büyükşehir Belediyesi’nin attığı iki gol.

Haberin Devamı

Bilica’ya yüklenmeyin

İSKENDER orta sahadan depara kalkıyor, yanında Fenerbahçeli Vederson var. Vederson İskender’i biraz takip ettikten sonra bırakıyor. Halbuki Vederson’un, İskender’in deparına aynı şekilde deparla cevap verip, takip etmesi gerekirdi. Ama şimdi herkes Fener defansındaki Bilica’ya veya diğerlerine sallayacak ama yanlış.

Yazarın Tüm Yazıları