Kaptan Terry’nin eşine ve arkadaşına ihaneti

Güncelleme Tarihi:

Kaptan Terry’nin eşine ve arkadaşına ihaneti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2010 00:00

Dünyanın en iyi savunma oyuncularından biri olarak kabul edilen İngiltere milli takımı ve Chelsea’nin kaptanı John Terry’nin, takım arkadaşı Wayne Bridge’in sevgilisi Perroncel’le ilişkisi olduğu ortaya çıktı. “JT” lakaplı İngiliz futbolcu, tepkiler yüzünden 2010 Dünya Kupası’na katılamayabilir.

Haberin Devamı

Bu mutluluk mazide kaldı...

Chelsea'yi birbirine düşüren kadın Vanessa Perroncel

İşte futbolcular ve eşleri...

YILDA 10 milyon dolar kazanan İngiltere milli futbol takımının ve Chelsea kulübünün kaptanı John Terry (29) özel hayatıyla dünya gündeminde. Tıpkı “seks bağımlısı” olduğu ortaya çıkan golf yıldızı Tiger Woods’unki gibi Terry’nin de Umbro ve Samsung başta olmak üzere milyonlarca dolarlık sponsorluk gelirlerini bu skandal yüzünden kaybedeceği tahmin ediliyor. Son skandalın detayları şöyle:

Yılın babası seçilmişti

2007 yılında, çocukluk aşkı Toni Poole ile evlenen ve iki çocuğu olan Terry’nin kamuoyunda “iyi bir aile babası” imajı vardı. İngiltere’de “yılın babası” bile seçilmişti. Ancak son skandalla, eşini defalarca aldattığı, üstelik bunu aile dostlarından biriyle yaptığı ortaya çıktı.

Ailece görüşüyorlardı

Bir dönem Chelsea’den ve hâlâ İngiliz milli takımından arkadaşı olan Manchester City’li savunma oyuncusu Wayne Bridge, Terry’nin en iyi arkadaşıydı. Terry, Bridge’ın Fransız asıllı bir iç çamaşırı modeli olan sevgilisi Vanessa Perroncel (33) ile de gizlice beraber oldu. Bu ilişki geçen aya kadar sürdü. Muhabirler durumu haber alınca, Bridge’le Perroncel ayrıldı.

Perroncel’in, Terry’nin eşi Toni Poole’nin en iyi arkadaşı olduğu, hatta birlikte sık sık tatile gittikleri öğrenildi. Bugün skandalda ismi geçen

/images/100/0x0/55eb4ad0f018fbb8f8b7cff2
dört isim de suskunluğunu koruyor.

Yayın yasağı yok

Terry, skandalı önlemek için “özel hayatın korunması” gerekçesi ile habere yayın yasağı koydurttu ama Yüksek Mahkeme, “İnsanların özel yaşamı korunmalıdır, ancak yanlış veya zararlı davranışları eleştirme özgürlüğü de değerlidir” gerekçesiyle yayın yasağını kaldırdı.

Haberin Devamı

Sevgilisi bir model

Chelsea’nin yıldız savunmacısı John Terry’nin, karısını, milli takımda kaptanlığını yaptığı arkadaşı Wayne Bridge’in iç çamaşırı modeli eşi Vanessa Perroncel ile aldattığı haberi dünya gündemine bomba gibi düştü.

Haberin Devamı

Aynı dönemde hamile kalmışlardı

Perroncel ve Bridge, Terry’nin 2007 yılındaki Blenheim Sarayı’ndaki 1 milyon pound bütçeli düğününe de katılmışlardı. Ünlü futbolcuların eşleri aynı dönemde hamile kalınca bu ortak özellik çiftleri birbirlerine yakınlaştırmış ve iyi dost olmalarına yol açmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!