Milli Takım için Hiddink'e yeni teklif

Güncelleme Tarihi:

Milli Takım için Hiddinke yeni teklif
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2010 12:47

Hollanda, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), Hollandalı teknik direktör Guus Hiddink'e 8 milyon Euro teklif yaptığı iddiaları ile çalkalanıyor.

Haberin Devamı

Hollanda basınında bugün çıkan haberlerde, TFF'nin ikinci kez Hiddink'in kapısını çaldığı iddia edildi. TFF'nin Aralık ayında Hiddink'e 6 milyon Euro teklif ettiği yazan gazeteler, Türkiye'nin artışa giderek teklifi 8 milyon Euro'ya kadar yükselttiğini öne sürdü. TFF'nin Guus Hiddink'le irtibata geçmek için teknik hocanın Hollandalı menajeri Cees van Nieuwenhuizen ile irtibata geçtiğini yazan gazeteler, son teklif konusunda yaptıkları yorumlarda, "TFF, 8 Milyon Euro'luk teklifle Guus Hiddink konusunda ne kadar kararlı olduğunu gösterdi" denildi.

Hollandalı teknik adamın İngiltere'nin Liverpool, İtalya'nın Juventus takımlarından gelen tekliflerin ardından bu iki kulüpten birisinin teklifini kabul etmeye hazırlandığı, ancak Türkiye Futbol Federasyonu'nun son teklifi sonrasında kafasının karıştığı düşünülüyor. Hiddink'in kariyerinin kalan bölümünde kulüp takımı çalıştırmak istemesine karşın, paraya olan düşkünlüğü nedeniyle TFF'nin yapmış olduğu 8 Milyon Euro'luk yüksek teklifi kabul edebileceği düşünülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!