Annesini döverek öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Annesini döverek öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2009 16:58

Mersin'de şizofreni hastası olduğu belirtilen bir gencin, annesini döverek öldürdüğü iddia edildi. Ceset ile geceyi aynı evde geçiren zanlı, ertesi gün ağabeyini telefonla arayarak annesini öldürdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Akbelen Mahallesi’nde oturan ve uzun süredir psikolojik tedavi gören Kemal A., iddiaya göre, dün akşam annesi Kiraz A. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Kemal A., tartıştığı annesini döverek öldürdü. Evden yükselen sesleri duyan ve daha önce de Kemal A.'nın annesine şiddet uyguladığını bilen komşuları durumu polise bildirdi. Eve gelen polis, kapıyı çalıp cevap alamayınca, içeriden de ses çıkmayınca bölgeden ayrıldı.

Evden çıkmayan Kemal A., annesi Kiraz A.'nın cesedinin üzerini battaniye ile örtüp geceyi birlikte geçirdi. Bugün öğleye kadar zaman zaman eve girip çıktığı gözlenen Kemal A., öğleden sonra ağabeyini arayarak annesini öldürdüğünü söyledi. İhbar üzerine eve gelen polis, oturma odasında Kiraz A.’nın cesedini buldu. Bu sırada evde bulunan şüpheli Kemal A. da gözaltına alındı. Başında ve vücudunda dayak izleri bulunan Kiraz A.'nın cesedi otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna konuldu. Soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!