Aldatan eşinin cinsel organını dağladı

Güncelleme Tarihi:

Aldatan eşinin cinsel organını dağladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2009 15:10

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde 40 yaşındaki M.Ç. arkadaşıyla ilişkiye girdiğini ileri sürdüğü eşi 35 yaşındaki Y.Ç.'nin cinsel organını, kızgın maşayla dağlayarak işkence yapmaktan tutuklandı. Y.Ç., Köyceğiz Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Haberin Devamı

İnşaat işçisi M.Ç. evinde bıçak zoruyla ısıttırdığı maşayla eşi Y.Ç.'nin cinsel organını dağladı. Y.Ç.'nin feryatlarını duyan komşularının haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri, M.Ç.'yi gözaltına aldı. Acı içinde kıvranan biri ilk eşinden, 3 çocuk annesi Y.Ç. ise ambulansla Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

M.Ç., polisteki ifadesinde, birlikte inşaatlarda çalıştığı arkadaşı 35 yaşındaki Z.Ö. ile eşinin birlikte olduğu için işkence yaptığını iddia etti. M.Ç., ifadesinde, “Olaydan bir gün önce arkadaşım Z.Ö. ile evimde içki içtik. Bu nedenle eşim Y.Ç. ile tartıştık. Eşim, çocuklarla birlikte evi terketti. Alkollü olduğum için koltukta sızmışım. Uyandığımda eşimi evin az ilerisindeki limon ağaçlarının altında arkadaşım Z.Ö. ile cinsel ilişkiye girerken gördüm. Sesimi çıkarmayıp, eve döndüm. Bir gün sonra eşime konuyu açtım. İnkar etmedi. Ertesi gün kızıma ahırdaki eşimi çağırmasını istedim. Gelmeyince gidip zorla getirdim. Bıçak zoruyla maşayı ısıttırıp cinsel organına değdirdim” dedi.

Haberin Devamı

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.Ç., tutuklandı. Y.Ç. ise, Köyceğiz Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından doktor nezaretinde taburcu edildi.

‘ŞİKAYETÇİ OLDUM, BOŞANACAĞIM’

M.Ç. ile 7 yıldır evli olduğunu belirten Y.Ç., “Evlendiğimiz günden beri sürekli içki içip, beni dövüyor. Zaman zaman arkadaşlarını da eve getiriyor. Hatta, arkadaşlarından sarkıntılığa yeltenenler de oldu. Üç kez boşanma davası açtım. Ancak, her seferinde de pişman olduğunu söyleyip, bir daha şiddet uygulamayacağını söyledi. Bunun üzerine, davalardan vazgeçtim. Çocuklarım için hep katlandım” dedi.

Y.Ç., son yaşadığı olayı ise şöyle anlattı:

“İki gün önce eşim eve yine bir arkadaşıyla geldi. Karşı çıktım. çocuklarımla beni sokağa attı. Geceyi sokakta geçirdik. Ancak, çocukların okulu olduğu için ertesi gün eve dönmek zorunda kaldık. Eve geldiğimizde yine alkollüydü. Bıçak zoruyla, maşayı ısıttırıp, cinsel organımı dağladı.”


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!