Eyşan'ın yerine Emina

Güncelleme Tarihi:

Eyşanın yerine Emina
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2009 00:00

Türkiye'nin önde gelen tekstil firmalarından Fabrika, yeni sezonda Mustafa Sandal'ın manken eşi Emina Türkcan ve Brezilya model Fabio Luiz'i kataloğunda kullandı.

Haberin Devamı

Emina Türkcan fotoğrafları

Eyşan Özhim fotoğrafları

Bir süre önce Eyşan Özhim'le yollarını ayıran firmanın yeni modeli Emina Türkcan, Fabrika’nın kadın yüzü olarak kamera karşına geçti. Önceki gün Kuruçeşme Mia Mensa Restaurant'taki basın toplantısına katılan Türkcan, "Türkiye’de ilk kez bir markanın yüzü oluyorum. İnanılmaz güzel bir çekim oldu. Ekip çok pozitifti. Çok keyif aldım. Türkiye’den çok teklif geliyordu ben hiçbirini kabul etmiyordum. Çünkü ben burada özel hayat yaşıyordum kendi memleketimde her şeyi yapıyorum. Bu çekimler çok özel, içime sinen bir iş oldu, iyi ki kabul etmişim" diye konuştu.

Bir süre önce "Yaman" bebeğin hayatına girdiğini söyleyen Türkcan, "Mustafa'yla birlikte çocuktan sonra hayata başka bir gözle bakıyoruz, onun için yaşıyoruz. Tekrar çocuk yapmak istiyoruz. 2 -3 tane çocuk istiyorum. Çocukları çok seviyorum’’ dedi.

Haberin Devamı

Emina Türkcan ,‘Bu projeye sizi nasıl ikna ettiler sorusuna, "Türkiye’de çoğu firma bana teklif yapıyordu ama ben kabul etmedim. Çünkü ben Türkiye’de kariyer yapmak istemiyordum. Burada kocam ve çocuğumla birlikte zaman geçirmek istiyordum. Ben kendi memleketimde zaten bir kariyerim var. Bu firma kaliteli bir firma çok memnun kaldım. Mustafa da çok beğendi çekimleri’’ diye konuştu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!