Bakire kızı seks kölesi yaptılar

Güncelleme Tarihi:

Bakire kızı seks kölesi yaptılar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2009 20:20

Ukrayna'dan 3 ay önce çocuk bakıcılığı yaptırılmak bahanesiyle Antalya'ya getirilen 21 yaşındaki V.D. fuhuş şebekesinin tuzağına düştü.

Pasaportuna el konulan bakire V.D., para karşılığı erkeklere pazarlandı. Zorla tutulduğu evden balkon korkuluklarına tutunarak kaçan ve polise sığınan genç kızın ifadesi fuhuş şebekesini çökertti.

Ülkesinde işsiz olan V.D., bir arkadaşı aracılığıyla Antalya'da çocuk bakıcılığı işi buldu. Uçakla Antalya'ya gelen genç kızı, burada Kerem Ş. Ukraynalı Angela D. ve ismi açıklanmayan başka bir Türk erkek karşıladı. V.D.'yi Lara'da bir eve götüren üç kişi, genç kızın pasaportunu elinden alıp çalışmak için gideceği evde kendisine verileceğini söyledi. Birkaç gün burada kalan V.D., evde kendisinden başka iki kızın daha olduğunu farketti. Ukraynalı diğer kızlar V.E. ve T.K. ile görüştürülmeyen V.D., kente geldiğinin üçüncü gecesi kendisi için getirilen bir müşteriyle zorla ilişkiye sokuldu. Bakire olduğu halde zorla ilişkiye zorlanan genç kıza bundan sonra fuhuş yapacağı söylendi. 3 ay boyunca diğer kızlarla birlikte zorla erkeklere pazarlanan V.D., önceki gece yarısı herkes uyuduğu sırada zorla tutulduğu evin ikinci kat balkon korkuluklarından tutunarak indi ve evden kaçtı. Sadece geceliğiyle yola çıkan V.D., devriye gezen ekip otosunu durdurarak yardım istedi. Polisler V.D.'yi alarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürdü.

Burada tercüman aracılığıyla ifade veren V.D. nasıl tecavüze uğradığını ve 3 ay boyunca erkeklere satıldığı anlattı. Polis, genç kızın verdiği bilgiler üzerine Lara bölgesinde çalışma başlattı. Polis otomobilinde sokak sokak gezdirilen V.D., kaçtığı evi fark edince polise gösterdi. Bugün sabaha karşı eve operasyon düzenlendi. Operasyonda Kerem Ş., Angela D. gözaltına alınırken yine V.D. gibi aylardır zorla erkeklere pazarlanan V.E. ve T.K. de polisler tarafından kurtarıldı. Genç kızlar kendisini kurtaran polislere sarılıp dakikalarca gözyaşı döktü. İki zanlı sorgulanmak için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilirken, firarda olan ve çete üyesi olduğu belirlenen bir kişinin arandığı belirtildi.

Kadınlardan V.D., “Günlerce ağlayıp yalvardım. Ama hiç kimse bana acıyıp yardım etmedi. Bakire olduğumu söylememe rağmen gelen müşteri bana acıyıp bırakmak yerine daha mutlu oldu” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!