Fener'e kamp arazisi teslim edildi

Güncelleme Tarihi:

Fenere kamp arazisi teslim edildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2009 12:52

Düzce Valiliği, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne, Kaynaşlı İlçesi'nde bulunan Topuk Yaylası'nda kamp tesisleri yapacağı araziyi teslim etti.

Haberin Devamı

Düzce Valiliği'nde bugün yapılan törene Düzce Vali Yardımcısı Osman Demir ve Ramazan Şahin, AKP Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Fenerbahçe Kulüp Müdürü ve İdari Koordinatör Serkan Acar, Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu, yaylanın sınırları içerisinde bulunan Bıçkıyanı Köyü Muhtarı Cihan Bayrak ve Hacı Azizler Köyü Muhtarı Mehmet Kaya katıldı. Yayladaki 150 dönüm arazinin Fenerbahçe Spor Kulübü'ne devir protokolüne Vali Yardımcısı Osman Demir, köy muhtarları Mehmet Kaya ve Cihan Bayrak imza atarak, devir işlemi gerçekleştirildi. Yemyeşil çam ormanlarının arasında kalan gölün kenarındaki araziye ahşaptan 90 odalı tesis ve 2 çim saha yapılacak.

Törende konuşan Vali Yardımcısı Osman Demir, "Fenerbahçe Spor Kulübü, Türk sporuna katkıda bulunan bir kulüp ve bu tesisin ilimizde yapılmasından dolayı gurur duyuyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Düzce için tarihi günlerden birini yaşadıklarını açıklan Metin Kaşıkoğlu, "Bu tesisin hem sporun gelişmesine, hem de ilimizin tanıtımına çok büyük bir katkı sağlayacağı inancını taşıyorum" diye konuştu.

Serkan Acar ise tesisin bir an önce yapımına başlanacağını söyledi.

Geçtiğimiz ay yaylada yapılan şenliğe katılan Aziz Yıldırım ise gölün su kaçıran yerlerini tespit ederek, düzenleme çalışmaları yapacaklarını, doğaya saygılı otelin yapımı için yurt dışına sipariş vereceklerini belirterek, ahşap olacak otelin 8 ayda biteceğini söylemişti. Yıldırım ayrıca gölün kenarına kafeterya ve alışveriş merkezi kuracaklarını, satış yerleri oluşturarak yayladan faydalanan köylülerin ürünlerini burada satmalarını sağlayacaklarını açıklamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!