4 Eylül Stadı’na Devler Ligi makyajı

Güncelleme Tarihi:

4 Eylül Stadı’na Devler Ligi makyajı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2009 00:00

Sivasspor Yönetimi, 100 kişi görevlendirdiği stat inşaatını 15 Temmuz’da bitirmeyi planlıyor. Stadın kapasitesi 20 bin olacak.

Haberin Devamı

SİVASSPOR’un Şampiyonlar Ligi maçlarını oynayacağı 4 Eylül Stadı’nın daha modern bir hale getirilmesine yönelik çalışmalar sürüyor. Ligin 33’üncü haftasında Sivasspor’un Gençlerbirliği ile oynadığı maçtan sonra onarımı başlatılan stada yoğun kış şartları göz önüne alınarak Sivas’ta maçların daha iyi şartlarda oynanabilmesi için stadyumun zemini alttan ısıtmalı hale getirildi.

Yeni localar büyüdü

Çalışmalar kapsamında stadın bazı tribünlerinde de genişletilme çalışmaları yapılmaya başlandı. Geçen yıl Sivasspor’un İnter Toto Kupası’nda mücadele etmesi nedeniyle UEFA kriterlerine uygun hale getirilen stadın yürütülen çalışmalarla daha modern bir görünüme kavuşacağı, 4 Eylül Stadyumu’nun seyirci kapasitesinin de 20 binin üzerine çıkacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Sivasspor’un tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi ve genel koordinatörü Faruk Taşseten’le yönetici Mehmet Ali Topal, çalışmalar hakkında bilgi verirker, Taşseten, “Şu anda ısıtma ve elektrik sistemleri döşeniyor. Pazar günü de yeni çimleri sereceğiz. Yapmış olduğumuz işler için bir tarih belirledik. 15 Temmuz’da stadı tamamen bitirmiş olacağız. UEFA kriterlerini yerine getirmek için 100 kişilik bir ekiple gece gündüz çalışıyoruz. Yeni localar var. Basın tribününü büyüttük” dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!