"Konuşursam insanlar G.Saraylılığından soğur"

Güncelleme Tarihi:

Konuşursam insanlar G.Saraylılığından soğur
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2009 10:30

Galatasaray'da sözleşmesinin bitmesinin ardından takımdan ayrılan yıldız futbolcu Hasan Şaş, kulüpte yaşanan olayları açıklaması halinde insanların Galatasaraylılığından soğuyacağını savundu.

Haberin Devamı

Kanaltürk Televizyonu'nda canlı yayına telefonla katılan Hasan Şaş, bir gazetede Galatasaray'ı mahkemeye verdiğinin yazıldığını ifade ederek, “Böyle bir şey kesinlikle yok. Doğru olmayan bu haber beni çok üzdü” dedi.

Galatasaray'da çok şeyler yaşadıklarını, ancak bunları açıklayamayacağını kaydeden Hasan, “Bunlar Galatasaray'ın yatak odasıdır. Özel şeylerdir, anlatılmaz. Bana çok televizyondan teklif geldi konuşmam için, ama yapmadım. Galatasaray'da yaşananları açıklasam, insanlar Galatasaraylılığından soğur. Bugüne kadar hep sustuk, ancak insanı köşeye sıkıştırıyorlar” diye konuştu.

Hasan Şaş, profesyonel insanların ödemelerinin yapılması gerektiğini de dile getirerek, “Alacaklarımı alamazsam gerekli başvuruları da yaparım. Ancak şimdilik böyle bir şey yapmadım” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

“EŞYALARIMI TOPLAYIP AYRILDIM, KİMSE BENİMLE KONUŞMADI”

Hasan Şaş, sezon bittikten sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'nden eşyalarını toplayarak ayrıldığını söyledi.

Sözleşmesinin bittiğini ve kimsenin kendisine herhangi bir şey söylemediğini anlatan Hasan, “Sezonun ilk antrenmanına da davet almadım. Kimse benimle konuşmadı” dedi.

“GALATASARAY ŞAMPİYONLUĞU HİÇBİR ŞEKİLDE HAK ETMEDİ”

Galatasaray'ın geçen sezon şampiyonluğu hiçbir şekilde hak etmediğini savunan Hasan Şaş, takım olarak iyi organize olamadıklarını dile getirerek, “Arkadaş ortamı yaratamadık, yönetici futbolcu ilişkilerinde açıklar vardı. Bir türlü kontağı kuramadık. Galatasaray Kulübü geçen sene hiçbir şekilde şampiyonluğu hak etmedi” diye konuştu.

“BUNDESLİGA'DAN TEKLİF VAR”

Hasan, futbol oynamaya devam etmek istediğini belirterek, Almanya Birinci Futbol Ligi Bundesliga'dan bir kulüpten aldığı teklifi değerlendirmeyi düşündüğünü söyledi.

33 yaşına bastığını, 2-3 yıl daha futbol oynamak istediğini kaydeden Hasan, “Almanya'da futbol oynamak istiyorum. Türkiye'den de teklifler var. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'dan da teklif aldım. Ancak 1 ay kendisinden süre istedim. Öncelikle Almanya'yı düşünüyorum” dedi.

"2-3 SENE SONRA BİZİ DE DENESİNLER"

Haberin Devamı

Hasan Şaş, Galatasaraylı eski futbolcular olarak teknik heyette görev almayı istediklerini de belirterek, “Bu sene çok ünlü bir hoca ile anlaştılar. Mutlaka başarılı olmaları gerekiyor. Ancak Hakan Şükür'ü, Hasan Şaş'ı denemek lazım. Aramıza Hakan Ünsal ve Arif'i de alırız. 2-3 sene sonra bizleri de denemek lazım. Biz her zaman göreve hazırız” diyerek sözlerini tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!