3 saatlik gaspçı dehşeti

Güncelleme Tarihi:

3 saatlik gaspçı dehşeti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2009 13:33

Mersin'de, bıçaklı gaspçı, alış verişten dönen 38 yaşındaki Nagihan Dönmez'i otomobilinin bagajına koydu. 3 saat banka banka gezerek şifresini öğrendiği kredi kartlarından paraları çektikten sonra altınlarını da gasp etti ve öğretmeni bagajda kilitleyip kaçtı.

Haberin Devamı

DEHŞETİ YAŞADI

Çığlık atarak sesini duyuran Viranşehir Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Okulu'nda görev yapan öğretmen Dönmez, vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Olay, dün akşam merkez Mezitli İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Viranşehir Mahallesi'ndeki okulundan çıkan Nagihan Dönmez, bir mağazaya giderek alış veriş yaptı. Ardından elindeki paketlerle birlikte mağazanın önünde bulunan otomobiline gelen Dönmez, eşyalarını  aracına yerleştirdiği sırada bıçaklı bir kişinin saldırısına uğradı.

Kimliği henüz saptanamayan saldırgan, boğazını bıçak dayadığı öğretmeni, otomobile bindirerek Kuyluk Beldesi'nde ıssız bir bölgeye götürüldü. 30 yaşlarındaki saldırgan  önce öğretmenin boynundaki 3 altın kolye, bilekliği ve diğer altınları aldı, ardından çantasında bulunan nakit paralarla birlikte kredi kartlarını gasp etti.

Haberin Devamı

Nagihan Dönmez'den bıçak tehdidiyle kredi kartlarının şifrelerini öğrenen  gaspçı, daha sonra  öğretmeni otomobilin bagajına kilitleyerek banka banka dolaştı. 3 saat boyunca gittiği her ATM'den şifrelerini öğrendiği kredi kartlarıyla para çeken gaspçı, daha sonra otomobili, bagaja kilitlediği öğretmenle birlikte terk ederek kaçtı. Çığlık atan Dönmez'in sesini yoldan geçen bir vatandaş duyunca çevresindekilerden yardım istedi. Vatandaşlar, otomobilin üzerindeki anahtarla bagajı açıp, sıcak ve havasızlıktan boğulmak üzere olan Dönmez'i kurtardı.

Nefes nefese şok halinden bagajdan çıkan Dönmez, olay yerine çağrılan polise, başından geçenleri anlattı.

Bankadan ne kadar para çektiği henüz belirlenemeyen saldırganın yakalanması için soruşturma başlatıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!