Garanti ve Migros buluştu, ’Visa Money Card’ çıktı

Güncelleme Tarihi:

Garanti ve Migros buluştu, ’Visa Money Card’ çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2009 00:00

Garanti Bankası ve Migros, marketlerde Migros Club, Bonus ve ilave fırsatları bünyesinde toplayan, Visa logolu kredi kartı ’Money Card’ı hayata geçiriyor. Hem çok markalı, hem de markaya özel sadakat kartı uygulaması olan Money Card, Bonus Card altyapısıyla Migros Club Kart altyapısını birleştiriyor.

Money Card, Türkiye’de 65 ile yayılan tüm Migros, Tansaş, Şok, 5M ve Macrocenter mağazaları ile Sanal Market’te ve yine bir ilk olarak yurtdışında Ramstore’larda da sahip olduğu farklı sadakat programı ile kullanılacak.

Temassız ödeme

Visa logosu taşıyan ve pay wave ile temassız ödeme özelliğine sahip olan Money Card, aynı zamanda 300 bin Bonus Program Ortağı’nda ve yurtdışında yapılacak tüm harcamalar üzerinden bonus kazandıracak ve istenildiği noktada harcanabilecek. Bonus’un yanısıra Migros Club Kart’ın özelliklerini taşıyan Money Card ile Migros, Tansaş, Şok, 5M, Macrocenter ve Sanal Market’ten alışveriş yapılarak kazanılan her money puan 1 TL değerinde olacak. Money Card tüketicilere ayrıca anında kasada ürüne özel indirim yapacak. Ayrıca her gün birçok şanslı Money Card sahibine, kasada ödemesini yaparken ’sürpriz bedava alışveriş fırsatı’ sunulacak. 15 Haziran’a kadar kart başvurusu yapanlara kasada anında yüzde 25 indirim yapılacak.

Özen: Tüketici faydayı görecek

GARANTİ Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, "İşbirlikleri aracılığıyla yaratılan sinerji, ürün ve hizmetin kapsamını genişleterek tüketicilere büyük fayda sunmamızı sağlıyor. Garanti Bankası olarak, bankacılıktaki bilgi birikimimizi, çeşitli vesilelerle diğer alanlarda ciddi birikime sahip kurumlarla bir araya getirerek müşterilerimize gerçek fayda sağlayan katma değerli ürünler geliştiriyoruz" dedi.

Migros Club’da 5 milyon üye var

MİGROS Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Özgür Tort, "1998 yılında perakende sektöründe bir ilk olan Migros Club’ı yarattık. Türkiye’nin en büyük sadakat programı Migros Club 5 milyon üyeye ulaştı. Her markamızda geçerli bir sadakat programı ve buna eklenen kredi kartı özelliği ile müşterilerimize daha çok kazandırmak istedik" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!