Kocam sadist bir erkek oldu, sevişirken bana eziyet ediyor

Sevgili ablacığım, benim derdim eşimle ilgili. Ben 10 aylık evli, genç bir kadınım.

Haberin Devamı

Eşimle ilk zamanlarda güzel bir beraberlik yaşıyorduk. Birbirimizi seviyorduk. Ancak son zamanlarda eşimde çok büyük değişiklik oldu. Sanki benimle normal ilişkiden zevk almaz gibi. Bana sürekli eziyet ediyor. Oramı buramı ısırıyor, vuruyor, ters ilişki istiyor hatta bazen beni dövdükten hemen sonra sevişmeye zorluyor. Ben ağlayıp sızlandıkça o sanki çok büyük zevk alıyor. Böyle giderse beni öldüreceğinden korkuyorum çünkü bazen boğazımı da sıkıyor. Sevişmek benim için azap oldu. Ne yapmalıyım? Ondan nasıl kurtulayım? Kime şikayet edeyim Ne olur bana akıl ver.
RUMUZ: KORKUYORUM

Sevgili kızım, gerçekten senin yaşadığın bu eziyet çekilecek şey değil. Ancak bu konuda yalnız değilsin. Çünkü  zaman zaman okurlarımdan senin gibi, eşlerinin ilişki sırasında kendilerini yatağa bağlayıp, çimdiklediklerini, ısırıp işkence ettiklerini anlatan mektuplar alıyorum. Genellikle kadınlar eşlerindeki bu eziyet ve ilişkiye tecavüz süsü verme türündeki davranışlardan hem yakınıyor, hem de şaşkınlıklarını belirtiyorlar. Gerçekten de ilişki sırasında eşlerin aşk oyunlarına başvurmaları, biraz fantezi yaratmak istemeleri doğal karşılanabilir. Ama işi sadizme ya da işkenceye kadar uzatmak, bir tür cinsel sapıklık, marazi bir davranıştır.

Haberin Devamı

Karşısındaki kişiye acı vermek ve bundan hoşlanmak, ya da aynı şekilde kendine acı verilmesinden hoşlanmak  normal davranışlar değildir. Kırbaçlamak, kırbaçlatmak, bundan keyif almak, kan çıkarıncaya kadar ısırmak, dayak atmak, boğazını sıkmak sapıklıktır. Bu insan eşin bile olsa bu tür davranışları asla kabul etmemelisin. Sanırım hangi ülkede olursa olsun, bu tür olaylar karşısında kanun senin yanındadır.

Eşinden şikâyetçi olabilirsin. Hatta üzerinde morluk, ısırık izleri varsa, bir hastahaneye başvurup rapor alabilir, eşinden boşanmak ve tazminat istemek için savcılığa bu raporu gösterebilirsin.

Tabii bunları bir avukata danışarak halletmen en doğrusu. Eminim belediyelere bağlı kadın sığınma evleri ya da aile dayanışma merkezleri sana yardımcı olacaktır. Hürriyet gazetesinin Aile İçi Şiddete Son kampanyası dahilinde destek alabilirsin. 0 212 656 96 96 numaralı telefona da başvurabilir, yardım isteyebilirsin.

Haberin Devamı

Hamile kalmam sevdiğim erkeği kuşkuya düşürdü

Sevgili ablacığım, ben tutucu bir çevresi olan, ailesinin liseden sonra okuma fırsatı tanımadığı, 19 yaşında bir genç kızım. Yaklaşık bir yıldır çok gizli şekilde bir gençle flört ediyorum. Bakire olduğum için onunla yalnızca sürtünme yoluyla beraber oluyorduk. Ancak nasıl oldu bilmiyorum. Hamile kalmışım. Ben de bu işe şaşırdım kaldım. Sevdiğim genç de inanamadı. Hâlâ böyle bir şeyin mümkün olamayacağını söylüyor. Hani neredeyse beni suçluyor. Tabii, yaşadığım şehirde arkadaşlarımın önerdiği  bir doktora zorunlu olarak kürtaj yaptırdım. Doktor bana “Bakireydin ama kürtaj olabilmen için bekaretini de neşterle bozmak zorunda kaldım” dedi.  Bu da beni altüst etti. Böyle bir şey nasıl olabilir? Neden bekaretimi bozdu doktor?  Sevdiğim genç bu duruma da kuşkuyla bakıyor. Ne yapmalıyım, onu bu doktorla konuşturmalı mıyım? Gerçekten bu nasıl bir olay, bana açıklar mısınız? Bu açıklamanızı sevgilime de göstermek istiyorum.
RUMUZ: ŞAŞKIN KIZ

Haberin Devamı

Sevgili kızım, gördüğün gibi erkekler bu konuda hem bilgisizdirler hem de inançsız. İşlerine gelmeyince tıbbi gerçeklere bile inanmazlar. Oysa cinsel eğitim kitaplarını açıp okusunlar, bu tür ilişkilerde, spermlerin esnek ve geçirgen olan bekaret zarını aşıp, vajinadan rahme doğru kolaylıkla ilerleyebileceğini öğrenecekler. Bunu ben de burada sık sık tekrarlıyorum. Senin gibi, ya da sevdiğin genç gibi, bu şekilde hamileliği önleyebileceklerini düşünenleri uyarmak için. Hamile kalmaktan ya da bekaretlerini kaybetmekten korkan genç kızların dıştan ilişki kurdukları zaman korunduklarını düşünmemelerini hatırlatıyorum. Ayrıca doktorun, hamileliği sonlandırmak için, elbette vajinadan rahim içine ulaşması gerekiyordu. Bu nedenle bekaretini bozmak zorundaydı. Başka nasıl kürtaj yapacaktı sanıyorsun? Mektubun tekrar vesile oldu bunları bir kez daha yazmama. Gençlerimizin bu konularda ne kadar bilgisiz olduklarına inanmayanlara bir örnek daha sunuyorum. Ve ülkemizde liselerde mutlaka cinsel eğitim, insan anatomisiyle ilgili tıbbi dersler verilmesi gerektiğini hatırlatmak istiyorum.

Yazarın Tüm Yazıları