TEB'den mobil ATM

Güncelleme Tarihi:

TEBden mobil ATM
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2009 11:02

Bireysel bankacılık alanındaki öncü ve inovatif konumunu yeni projelerle sürdüren Türk Ekonomi Bankası (TEB), Türkiye’nin ilk mobil ATM’sini müşterilerinin hizmetine sundu.

Haberin Devamı

Özellikle banka şube ve ATM’lerinin çok yoğun olmadığı bölgelerde faaliyet gösterecek olan TEB Mobil ATM ile TEB Müşterileri, Ortak Nokta üyesi bankaları müşterileri ve Garanti Bankası müşterileri birçok bankacılık işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilecek.

TEB Mobil ATM, sezon dönemlerinde turistik bölgelerde, maç, konser ve festival gibi önemli etkinliklerde hazır bulunacak ve müşterilerinin nakit ihtiyacını karşılayacak. TEB Mobil ATM’den, TL ile birlikte ayrıca dolar, Euro ve Sterlin de çekilebiliyor.

TEB Bireysel ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Cemal Kişmir, kredi kartı kullanımının yaygınlaşmasına ve hemen her yerde kredi kartı kullanılabilmesine rağmen müşterilerin nakit ihtiyacının asla kaybolmadığını belirterek, ”Özellikle tatil yörelerinde, maç ve konser gibi önemli etkinliklerde nakit para bulundurmanız gerekebiliyor. Fakat bu mekanlarda herhangi bir şube veya ATM bulmanız çok zor oluyor. TEB olarak buna çözüm üreterek, müşterilerimizin yürüyüş mesafesinde nakit çekebilmeleri için TEB Mobil ATM’yi geliştirdik.” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!