Hollanda Oğuzhan'ı kapıyor

Güncelleme Tarihi:

Hollanda Oğuzhanı kapıyor
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 27, 2009 00:00

6-19 Mayıs tarihleri arasında Almanya'da oynanacak 17 yaş altı Avrupa Şampiyonası 2009 finallerine katılmayı garantileyen Hollanda, Arsenalli Oğuzhan Özyakup'u A Milli Takım'a kazandırmak istiyor.

19-24 Mart tarihleri arasından Lüksemburg'da oynanan grup eleme maçlarında 17 Yaş Altı Hollanda Milli Takımı'nın 10 numaralı formasını giyerek takım kaptanlığını yapan Trabzonlu Oğuzhan Özyakup, eleme maçlarındaki performansıyla göz kamaştırdı.

Hollanda'nın Azerbaycan, Lüksemburg ve Hırvatistan ile oynadığı maçlarda 90 dakika forma giyerek, bir de gol atan Arsenalli Oğuzhan Özyakup, Almanya'daki finallere katılacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.

"Hollanda Milli Takımı'ndaki Oğuzhan Özyakup büyülüyor" başlığı altında genç yeteneğin başarısından söz eden Hollanda basını, uyarılarda bulunarak Oğuzhan'ın Hollanda A Milli Takımı'na kazandırılması gerektiğini yazıyor.

Hollanda Futbol Federasyonu'na bağlı teknik ekiplerin de genç futbolcuyu yakından takip ettiği ve kısa süre sonra A Milli Takım'a davet edilmesi konusunda bir karar alacağı öğrenildi.

  Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!