Ekrem Dağ'dan Kartal'a kötü haber

Güncelleme Tarihi:

Ekrem Dağdan Kartala kötü haber
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2009 14:55

Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Antalyaspor'u 2-0 yenen Beşiktaş, ligde 1 Şubat Pazar günü aynı rakibiyle yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Haberin Devamı

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanın ilk bölümünde siyah-beyazlı oyuncuların, salonda ağırlık çalışması yaptığı bildirildi. Daha sonra sahaya inen oyuncuların, orta alanda top kapma çalışmasının ardından 7'şerli iki takım halinde çift kale maç oynadığı kaydedildi.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Zapotocny ve Delgado'nun yanı sıra dünkü maçta çeşitli yerlerine darbe alan Gökhan Zan, Uğur İnceman ve Ekrem Dağ katılmadı.

Kulüp doktoru Ayhan Optur, Zapotocny ve Delgado'nun tedavilerinin sürdüğünü, Gökhan Zan ve Uğur İnceman'ın bugün tedavi edildiğini, yarın ise çalışmaya katılacaklarını söyledi.

Sol omuz ekleminde zedelenme tespit edilen Ekrem Dağ'ın da tedavisine başlandığını ifade eden Dr. Optur, Ekrem'in hafta sonunda oynamasının zor olduğunu, durumunun tedavi sonrasında belli olacağını kaydetti.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı takım, Antalyaspor maçının hazırlıklarına yarın basına kapalı yapacağı çalışmayla devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!