Sivas'tan Cimbom'u kızdıracak sözler

Güncelleme Tarihi:

Sivastan Cimbomu kızdıracak sözler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2009 13:07

Sivasspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatörü Faruk Taşseten, “Galatasaray'ı Ali Sami Yen'de mahkum ettik, Salı günü de 4 Eylül'de kupadan saf dışı bırakacağız” dedi.

Haberin Devamı

Faruk Taşseten, kulübün resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk ayağında 1-1 berabere kaldıkları Galatasaray ile 3 Şubatta Sivas 4 Eylül Stadı'ndaki yapacakları rövanş maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"Şimdi neyi bahane edecekler" başlıklı habere göre Taşseten, Turkcell Süper Lig'in 17. haftasında Sivas'ta Galatasaray ile yaptıkları maçtan 2-0 galip ayrıldıklarını anımsattı. Bu maçın ardından Galatasaraylı yöneticilerin, “Buzlu zemin, soğuk hava ve hakem bizi yıktı) sözlerine gönderme yapan Taşseten, dünkü Fortis Türkiye Kupası maçına ilişkin, “Kendi evlerinde son dakikada yediğimiz golle galibiyeti kaçırdık. Bizim sahamıza, soğuğumuza bahane üretenler şimdi neyi bahane edecekler merakla bekliyorum. Sivasspor kendi sahasında olduğu gibi deplasmanda da gücünü ortaya koyarak Ali Sami Yen'de bir destan yazmıştır” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sivasspor'un, geçen sezon kıl payı kaçırdığı şampiyonluğu bu sezon kesinlikle elde edeceğini ve sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini savunan Taşseten, sadece ligde değil, kupada da hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti.

“BAHANELERİN ARDINA SIĞINMAYIN”

Taşseten, şu ifadeleri kullandı:

“Sivasspor için çok şeyler söylendi. Kimilerine göre bu takım averaj takımı olurdu, kimilerine göre ise de geldiği gibi giderdi. Allah'a çok şükür bu tür fikir sahiplerine söz hakkı vermedik. Geldik ama gidici değiliz, geldik ama hedefimiz şampiyon olmak. Sivas'ta oynadığımız maçın ardından Galatasaray cephesinden gelen açıklamalar bizi üzdü. Yenilgiye kılıf aramak yerine oynayamadık ve yenildik sözünü beklerdik, ama öyle olmadı. Soğuk havamıza, buzlu dedikleri zeminimize, o da yetmiyormuş gibi maçın hakemine fatura çıktı. Hatta ve hatta maçta kural hatası yapıldı diye tekrarı bile istendi. Şimdi ben soruyorum. Hava soğuk değildi, zeminde buz da yoktu, hakem de çok iyiydi. Peki şimdi ne diyeceksiniz... Bahanelerin ardına sığınmayın. Sivasspor şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam ediyor ve bu yoldan dönmek gibi bir niyeti de yok. Ligin tekrarı yoktu, Fortis'in tekrarı da var. Galatasaray'ı Ali Sami Yen'de mahkum ettik, Salı günü de 4 Eylül'de kupadan saf dışı bırakacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!