Lincoln'süz olmuyor

Güncelleme Tarihi:

Lincolnsüz olmuyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2009 00:00

Sakatlığı süren yıldızının yokluğunda tat vermeyen Cimbom, gülmeyi unuttu. Brezilyalı oyuncunun oynamadığı dört lig maçında sadece iki puan alındı. Skibbe, Lincoln’ün takıma bir an önce katılması için doktorlara talimat verdi.

Cassio Lincoln’ün oynamadığı lig maçları

2.hafta G.Saray-Kayserispor: 0-0

8.hafta Eskişehir-Galatasaray: 4-2

12.hafta Ankaraspor-Galatasaray: 0-0

17.hafta Sivasspor-Galatasaray: 2-0

GALATASARAY, Cassio Lincoln’ü mumla arıyor. Sivasspor ile ligde ve kupada oynanan iki maçta da sambacının yokluğundan olumsuz şekilde etkilenen sarı kırmızılılar, ne etkili olabildi, ne de taraftarına seyir zevki verebildi.

Lincoln’süz sahaya çıkmak Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe’nin de canını sıkmaya başladı. Sivasspor ile oynanan kupa sınavının ardından, "Yaratıcılık yönünden eksiklerimiz oldu" diyen Alman hoca dün sabahki çalışma öncesi kulüp doktorları ile bir araya geldi.

Skibbe, Lincoln’ün sakatlığı hakkında doktorlardan geniş bilgi aldı ve sambacının tedavisinin daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi isteğini yineleyip, "Bana bir an önce Lincoln’ü hazır hale getirin. En önemli haftalarda aramızda olması gerekiyor. Bir an önce takıma geri dönmeli" talimatını verdi.

Oynamak istiyorum diyor ama...

Brezilyalı yıldızın ise tedavisine devam edildiği ancak henüz takımla birlikte çalışacak durumda olmadığı dile getirildi. Kulüp doktorları, Lincoln’ün Denizlispor deplasmanında oynama ihtimalinin zayıf olduğunu belirtirken, cumartesi günkü maça sambacıyı yetiştirmek için seferberlik ilan ettiler.

Lincoln’ün ise hocası Skibbe’ye, sakatlığının iyiye gittiğini belirtip, "Denizlispor maçında sahada olmak için elimden geleni yapıyorum. Takımın bana ihtiyacı var. Oynamak istiyorum" dediği, Skibbe’nin ise sambacının sakatlığının geçmesini bekleyip, sağlık kurulundan oynar raporunu dört gözle beklediği öğrenildi.

İstatistiklerde bu sezon Galatasaray, Lincoln’ün oynamadığı maçlarda Süper Lig’de puan kayıplarına abone oldu. Brezilyalı yıldızın sezon başından bu yana forma giymediği maçlarda sarı kırmızılılar galibiyet dahi alamadı. Cimbom, Lincoln’süz ligde dört maça çıktı. Kayserispor ve Ankaraspor ile berabere kalan Aslan, Eskişehirspor ile Sivasspor’a boyun eğdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!